|
HobbyCNC találkozó Eger
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-01-12, 11:31 | Üzenet/Post # 1 |
 alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 3088
Kitüntetések/Medals: 4
Hírnév/Fame: 9
Helyzet/Status: Offline |
HobbyCnC találkozó Eger |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-01-12, 11:31 | Üzenet/Post # 2 |
 alapkő
Valami elkezdődött......
Ha lesznek infók, mindenképpen írom majd ide. |
|
| |
kymco1 |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-01-12, 11:49 | Üzenet/Post # 3 |
 alapvető tag
Csoport/Group: Moderátorok
Üzenetek/Posts: 860
Kitüntetések/Medals: 2
Hírnév/Fame: 4
Jol latom? Mindenkeppen ott leszek |
|
| |
Béni |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-01-12, 11:58 | Üzenet/Post # 4 |
 Fontos tag
Üzenetek/Posts: 659
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Nekem sajnos nagyon messze van. De ez nem teljesen kizáró ok.
Már én is gondoltam, felvetem az ötletet. Csak én kicsit máshogy képzelem, mint az üzletelős-hagyományost. (Egy kiadós, 1-2 napos kempinges-főzőcskés, eszem-iszom, beszélgetős összejövetel. Valahol, ahol senkihez sincs túl közel de távol se ...)
Ha hagyományos lesz, erősen el kellene határolni időben a már bejáratott dátumoktól.
http://dotg.weebly.com/ http://benishare.weebly.com/ |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-01-12, 13:23 | Üzenet/Post # 5 |
 alapkő
Egyelőre még az is lehet hogy nem is idén lesz, de egy nagyon "erős" ipari támogatottságú, iskolákat is bevonó, de mégis a szokásos hobbycnc közösségre alapozó találkozó vetül előre.
De ez egy féle megközelítés még csak Béni. A Te elképzelésedről is szó volt már, és lehet is szó. Ehhez én egy kis házat és egy viszonylag nagy telket tudnék biztosítani Mezőszemerén. Ez nem messze található Mezőkövesd/Füzesabonytól, vagy ha érdekesebb akkor a Zsóri fürdőtől (5km). Sajnos én csak itt tudok helyet adni.... De hátha másnak van ötlete.
De a "nagyobb" találkozóról néhány gondolat: A cégemnél szerveznénk. Alapvetően a hobbycnc teljes magyar közösségének, arra alapozva. Viszont kibővítve további kiállítói kategóriákkal: országos szinten az ipari iskoláknak, a cég magyar és külfödi beszállítóinak is szólna a felhívás. Mind gépépítés és versenyeztetés szempontjából, mind a maguk, az általuk használt technológiák, termékpaletta és szolgáltatás megismertetésének lehetőségével. Mellette persze lehetőség lenne a cégünk megismerésére is, állásbörzére, a cégek és az egyszerű személyek ismerkedésére is.
Hatalmas tágas üvegezett épület, külön előadó terem, étkezés, nagy parkolási lehetőség, a pakoláshoz targoncák. Éjszakára az eszközök őrzése.
Persze mindemellett ott van este a város, a szépasszonyvölgy... A városban több helyen szálláslehetőség. Elvileg a Cég saját buszjáratát is hozzá szoktuk alakítani az ilyen méretű rendezvényekhez.
Ha rendben menne minden, akkor természetesen mindehhez itt nem kellene sem hozzájárulás, s nem kellene beléptidíj sem.
Az időpontot, ha mindez igy jönne össze csak a székesfehérvári és a debreceni találkozóktól kellene elhatárolni rendesen, mert a hatvani találkozót azt hiszem ezzel a palettával el tudnánk "nyomni".
Ezek a tervek....
A koncepcióról a jövő héten kezdjük el összeállítani az anyagot az igazgatóság számára.
Aztán vagy lesz... vagy nem...
Akkor marad a kemping, a jó kaja és a pia nekünk valami jó helyen. Bizony az sem (naná!) megvetendő!!
De... Ez lehetne egyébként is! |
|
| |
kymco1 |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-01-12, 13:29 | Üzenet/Post # 6 |
 alapvető tag
Üzenetek/Posts: 860
KisKZ, Nagyon ígéretesen hangzik ez az egész. Remélem megvalósul! Csak egy észrevétel: a hatvani talitól nagyon nehéz bármit is eltolni időpontilag, mert az lassan minden hónapban lesz |
|
| |
mihalys |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-01-12, 15:06 | Üzenet/Post # 7 |
nézelődő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 15
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Eger az jó! Az nekem is elérhető távolság! (45 km) . majd figyelem a topicot. |
|
| |
sanyi84 |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-01-12, 17:43 | Üzenet/Post # 8 |
aktív tag
Üzenetek/Posts: 217
Hírnév/Fame: 3
KisKZ, Értettem főnök, szervezzétek csak, ott a helyem . Újra egy nagy köszönet hogy ezt is elindítottad. Legalább az én gépem a nagyon hobbi kategóriába van. |
|
| |
Csaby |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-01-12, 18:08 | Üzenet/Post # 9 |
 haladó tag
Üzenetek/Posts: 124
Ott a helyem! Kérünk minden fejleményről infót. |
|
| |
Íjász |
Dátum/Date: Péntek, 2012-01-13, 22:50 | Üzenet/Post # 10 |
 haladó tag
Üzenetek/Posts: 131
Hírnév/Fame: 2
Had szóljon! |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Szombat, 2012-02-25, 00:31 | Üzenet/Post # 11 |
 alapkő
Sziasztok! Egy kis mozgolódás kezdődik a témában!
A jövő héten megyek fel a cég vezetőséghez megbeszélésre, ahol a lehetséges egri találkozó megrendezéséről, a koncepcióról lesz szó.
Nagyjából jó lenne betájolni egy időpontot valahol az évben ahol szerintetek nem zavarna más rendezvényeket, nem lenne annyira közel hozzájuk, hogy a rendezvények egymástól vegyék el a látogatókat.
Ti jobban tudhatjátok a találkozók szokásos időpontjait. Mit gondoltok, mikorkörül lenne jó? |
|
| |
richy92 |
Dátum/Date: Szombat, 2012-02-25, 22:17 | Üzenet/Post # 12 |
barátkozó tag
Üzenetek/Posts: 91
Quote (KisKZ) Ti jobban tudhatjátok a találkozók szokásos időpontjait. Mit gondoltok, mikorkörül lenne jó? Szerintem valamikor a nyáron kellene megtartani,hátha van egy kis szabadideje akkor mindenkinek,de ez csak egy ötlet...legalábbis nekem ekkor lenne jó. |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Szombat, 2012-02-25, 22:40 | Üzenet/Post # 13 |
 alapkő
Quote (richy92) de ez csak egy ötlet...legalábbis nekem ekkor lenne jó
Köszi a javaslatot!
Remélem még többen fognak javaslattal élni. |
|
| |
Jozs |
Dátum/Date: Vasárnap, 2012-02-26, 00:57 | Üzenet/Post # 14 |
 aktív tag
Üzenetek/Posts: 209
Hírnév/Fame: 1
KisKZ, Quote Ti jobban tudhatjátok a találkozók szokásos időpontjait. Mit gondoltok, mikorkörül lenne jó? Konkrét időpontot én sem mernék javasolni, de valóban figyelembe kellene venni azokat a kritériumokat amiket valahol írtak, hogy ne legyen közel más talihoz, ne legyen hosszú hétvégén, ballagáskor stb. Talán ha mindezek figyelembe vannak véve, már majdhogynem meg is lenne a dátum. Persze ideális dátum nem valószínű hogy létezik. Más talikról a sárga fórumon írogattak, de ha jól emléxem csak a március végi hatvani a fix. |
|
| |
kflaudio |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-06-21, 23:04 | Üzenet/Post # 15 |
 nézelődő tag
Üzenetek/Posts: 2
Uraim,
lesz végül is valami az egri találkozóból? Ugye én könnyen beszélek, mivel helyben lakom.... |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Péntek, 2012-06-22, 21:56 | Üzenet/Post # 16 |
 alapkő
Quote (kflaudio) lesz végül is valami az egri találkozóból? Ugye én könnyen beszélek, mivel helyben lakom....
Szia!
Egyelőre nincs hír a felső vezetéstől. A következő lépés egy komolyabb perezentáció más találkozókról. Ott odafenn ezt szeretik inkább.
De semmi igéret jelenleg. Reménykedek.
Egyébként merre vagy itthon? Esetleg ismerjük egymást? Eger a legkisebb város a világon ugye. |
|
| |
 | |  |
| Copyright HobbyCnCArt © 2023 | | |
 | |  |
|
|