Hobby, 3D, Relief, CNC  

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Oldal 63 / 69«1261626364656869»
A fórum moderátora: KisKZ, Tomi, csewe, Amatőr 
Fórum » HOBBYCNC » HOBBYCNC megmunkálás, technológiák » CNC Pirográfia (CNC Pirográfia)
CNC Pirográfia
KisKZ Dátum/Date: Vasárnap, 2013-06-02, 11:19 | Üzenet/Post # 1
alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 3072
Kitüntetések/Medals: 4
Hírnév/Fame: 9
Helyzet/Status: Offline
CNC pirográfia  (pyrography)


A G-ray legutolsó verzióának letőltő linkjei.

http://data.hu/get/7287978/G-ray-4.1-eng.rar
http://data.hu/get/7287979/G-ray-4.1-HU.rar
 
Zolibá Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 19:28 | Üzenet/Post # 1241
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet Amatőr ()
nálam is tagolt a kód wordpadban és módosítva is látszik a pálya a Mach-ban.
Nem tudom mi okozhatja.Még a rendszer vesszőket is átírtam pontokra, az sem segített.
 
remiasa Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 19:28 | Üzenet/Post # 1242
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 514
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Hú az anyát de szuper kis program, majd a cimborámal leszedetem jó lessz a következő gépemhez amit most tervezek, egy kis gravirozó gépet akarok építeni, szétkaptam nyolc- tíz rossz LCD monitort abba voltak egy centi vastag plexitek jó kemény anyag inkább törik mint hajlik ebböl fogom építeni kb 200X250mm-es lessz a munkafelület műgyantával összeragasztok kettőt igy dupla vastag lessz.
 
Amatőr Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 19:30 | Üzenet/Post # 1243
alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 2207
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Zolibá, a kód jónak tűnik. Van valami eltérés más kódhoz képest ami rendben megjelenik Nálad?

H1i.hu
 
Zolibá Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 19:37 | Üzenet/Post # 1244
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet Amatőr ()
a kód jónak tűnik.
Jó is a kód mert lefut, akkor van gond ha szerkesztem és visszaírom, többé nem látja a mach3
Ha csak egy zárójelet is teszek bele, vagy bármit akkor jön az összetömörödött változat.


Az üzenetet módosította/Modified by Zolibá - Hétfő, 2015-02-09, 19:40
 
Amatőr Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 19:39 | Üzenet/Post # 1245
alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 2207
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Zolibá, milyen módosítást csináljak rajta? Mondjuk minden G1 után F800? Átírom és visszaküldöm. Meglátjuk mi lesz.

H1i.hu
 
Zolibá Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 19:41 | Üzenet/Post # 1246
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet Amatőr ()
F800
Csak az F800-at írtam bele mert a Galaad nem tette bele. Ennyi elég hogy ne lássa többé a mach3
És nem csak nálam remiasa-nál is csinálta


Az üzenetet módosította/Modified by Zolibá - Hétfő, 2015-02-09, 19:42
 
remiasa Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 19:42 | Üzenet/Post # 1247
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 514
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Zolibá, Szed le a netröl a OpenOffice-t és ezzel szerkezd úgy menni fog. smile
 
Zolibá Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 19:44 | Üzenet/Post # 1248
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet remiasa ()
Szed le a netröl a OpenOffice-t és ezzel szerkezd úgy menni fog. smile
Ez nem megoldás, valami hibás kód okozza amit én nem látok, vagy rejtve van.
 
Amatőr Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 19:44 | Üzenet/Post # 1249
alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 2207
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Zolibá, ezt a kódot sem olvassa a Mach?
Csatolások/Attachments: 22mod.tap(383Kb)


H1i.hu
 
Zolibá Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 19:47 | Üzenet/Post # 1250
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet Amatőr ()
ezt a kódot sem olvassa a Mach?
De igen, ez most jó De ha beleszerkesztek ez is elromlik.
 
Amatőr Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 19:52 | Üzenet/Post # 1251
alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 2207
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Akkor a szerkesztéskor történik valami. Én sima wordpadban csere funkcióval írtam át és mentettem. A Mach a wordpadot hívja meg a szerkesztéshez.

H1i.hu
 
remiasa Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 19:52 | Üzenet/Post # 1252
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 514
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Ez védelem hogy ne lehessen csak úgy simán Windows-al beleturkálni (szerintem) dry
 
Zolibá Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 19:56 | Üzenet/Post # 1253
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet Amatőr ()
Én sima wordpadban csere funkcióval írtam át és mentettem.
Nálam azzal is rossz, de bármivel csinálom elromlik

Hozzáadva (2015-02-09, 19:56)
---------------------------------------------

Idézet remiasa ()
simán Windows-al beleturkálni (szerintem)
És másnál nem csinálja, ha védelem lenne másnál is működne a védelem.
 
Amatőr Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 20:00 | Üzenet/Post # 1254
alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 2207
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet Zolibá ()
Nálam azzal is rossz, de bármivel csinálom elromlik

Érdekes. Általában egy sima szövegszerkesztő elég a változtatásokhoz és nem okoz(hatna) problémát. Notepaddal módosítva is rossz a kód?


H1i.hu
 
Zolibá Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 20:05 | Üzenet/Post # 1255
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet Amatőr ()
Notepaddal módosítva is rossz a kód?
Igen, elrontja de úgy hogy a mach3-ban a kódok sem látszanak, üres minden.
De ez csak a Galaaddal készített prosztoknál van így, és szinte csak nálam.


Az üzenetet módosította/Modified by Zolibá - Hétfő, 2015-02-09, 20:07
 
remiasa Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 20:09 | Üzenet/Post # 1256
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 514
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Idézet
Igen, elrontja de úgy hogy a mach3-ban a kódok sem látszanak, üres minden.


Ez nálam is igy van, csak az OpenOffice-al tudom szerkeszteni hogy jó legyen.


Az üzenetet módosította/Modified by remiasa - Hétfő, 2015-02-09, 20:14
 
Amatőr Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 20:24 | Üzenet/Post # 1257
alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 2207
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Rákerestem a dologra, egyelőre nem találom az okát.

H1i.hu
 
Amatőr Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 20:25 | Üzenet/Post # 1258
alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 2207
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
A Notepad/formátum/betűtípus beállítás alatt az írásrendszer mire van állítva?

H1i.hu
 
Zolibá Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 20:27 | Üzenet/Post # 1259
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet Amatőr ()
az írásrendszer mire van állítva?
normal, közép-europai


Az üzenetet módosította/Modified by Zolibá - Hétfő, 2015-02-09, 20:29
 
remiasa Dátum/Date: Hétfő, 2015-02-09, 20:28 | Üzenet/Post # 1260
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 514
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Nálam nyugati alapból.
 
Fórum » HOBBYCNC » HOBBYCNC megmunkálás, technológiák » CNC Pirográfia (CNC Pirográfia)
Oldal 63 / 69«1261626364656869»
Keresés:

Copyright HobbyCnCArt © 2016