|
3D nyomtatás
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Szombat, 2011-10-22, 20:32 | Üzenet/Post # 1 |
 alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 3088
Kitüntetések/Medals: 4
Hírnév/Fame: 9
Helyzet/Status: Offline |
Ismerkedés a 3D nyomtatással hobby eszközökkel |
|
| |
remiasa |
Dátum/Date: Péntek, 2020-02-21, 21:25 | Üzenet/Post # 81 |
 Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 579
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 2
Köszönöm miki-bá, az elismerést ,azért maga se a kezdők közé tartozik, igaz nem tudom mióta foglalkozik 3D nyomtatással , én körülbelül két és fél éve nyomtatok kisebb nagyobb sikerekkel. 
A tegnapi és mai nyomtatás eredménye két váza és egy kulcstartó, a páromnak készítettem őket. 

Az üzenetet módosította/Modified by remiasa - Péntek, 2020-02-21, 21:36 |
|
| |
miki-bá |
Dátum/Date: Szombat, 2020-02-22, 21:45 | Üzenet/Post # 82 |
 alapvető tag
Csoport/Group: Moderátorok
Üzenetek/Posts: 855
2008 körül kezdtem a CNC technikával foglalkozni. Akkortájt találtam rá a "sárga " hobbycnc fórumra. Onnan merítettem mindent. Építettem egy kicsi hobby cnc gépecskét és azon tanultam a programok használatát. Majd itt KisKZ- segítségével egy egyszerű lézer gravírozót építettem ( 1.6W). Majd Zoli-bá segítségével pirográfot készítettem. 3D nyomtatót is akartam készíteni csak meggyőztek ,hogy inkább vegyek egy egyszerű kínait. Hát így lett nekem AnettA8-om. Nem csalódtam benne ,hiszen az árához viszonyítva elég jól működik. Három dolog hátráltat engem ami az én hibám : 1. nincs kitartásom , 2. nem mélyedek bele a dolgokba. 3. Alapból az elektronika nem megy .inkább mechanikus orientált vagyok, tehát a mechanikákát megcsinálom és utána nagy csend . Minden esetre Te legalább jól csinálod és ez egy jó dolog.
Üdv Miki bá
" Ember ,küzdj és bízva bízzál"
http://famakett.hu/ |
|
| |
remiasa |
Dátum/Date: Szombat, 2020-02-22, 22:35 | Üzenet/Post # 83 |
 Fontos tag
Hát igen Zolibá anno nekem is sokat segített az elektronikában és a pirográf építésben, kár hogy így eltűnt mindenki erről az oldalról.  Hozzáadva (2020-02-22, 22:43) --------------------------------------------- miki-bá, Nem tudom mennyire járatos a facebook-on de ott van egy ilyen csoport ha érdekli , 3D nyomtatás,tippek,trükkök,munka. 
Az üzenetet módosította/Modified by remiasa - Szombat, 2020-02-22, 22:36 |
|
| |
miki-bá |
Dátum/Date: Hétfő, 2020-02-24, 19:12 | Üzenet/Post # 84 |
 alapvető tag
Csoport/Group: Moderátorok
Üzenetek/Posts: 855
Igen . A facebook-on olvasgatok ezekről . benne vagyok ezekbe a csoportokba . Nagyon hasznos dolgok olvashatóak rajta. Most egynlőre egy 300x350 mm területű lézergravírozó mechanikát reszelgetek. Ősszel pedig szeretnék rátenni egy 50-60W-os Co lézert. Azzal már lehet kapirgálni egy kicsit. Légy jó és alkoss szép dolgokat. Üdv Miki bá
" Ember ,küzdj és bízva bízzál"
http://famakett.hu/ |
|
| |
remiasa |
Dátum/Date: Vasárnap, 2021-01-10, 17:12 | Üzenet/Post # 85 |
 Fontos tag
Üdv, és Boldog új évet mindenkinek. SUNLU PLA+ red copper, 0,4 fúvóka, 0,2 réteg magasság, 195°/60°, 60mm/s, 2óra 23perc.
|
|
| |
remiasa |
Dátum/Date: Kedd, 2021-01-26, 19:21 | Üzenet/Post # 86 |
 Fontos tag
Még egy pár új darab. SUNLU PLA+ red copper és Fiberlogy Burgundy red 0,4 fúvóka, 0,2 réteg magasság, 195°/60°, 60mm/s.

|
|
| | |
 | |  |
| Copyright HobbyCnCArt © 2023 | | |
 | |  |
|
|