Hobby, 3D, Relief, CNC  

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Oldal 3 / 9«1234589»
A fórum moderátora: KisKZ, Sir-Nyeteg, Tomi, csewe 
Fórum » HOBBYCNC » HobbyCNC vezérlő szoftverek » EMC vezérlő szoftver/EMC controller software (EMC vezérlő szoftver/EMC controller software)
EMC vezérlő szoftver/EMC controller software
KisKZ Dátum/Date: Szombat, 2011-09-24, 09:49 | Üzenet/Post # 1
alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 3072
Kitüntetések/Medals: 4
Hírnév/Fame: 9
Helyzet/Status: Offline
Az EMC kotroller szoftver témában minden ami érdekes.
Everything about EMC controller software
 
pisti73 Dátum/Date: Vasárnap, 2013-03-10, 16:03 | Üzenet/Post # 41
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
zasti

Megy az estop. Egy vacak monitorom van és nem vettem észre, hogy a pin szó után bekerült egy pontocska.

Ha a 8-as és 9-es pineket low-low állásba kapcsolom akkor a kézikerék nem csinál semmit. Mondjuk ott sejtem mi a probléma. Mivel kitöröltem a 4. tengelyre vonatkozó dolgokat maradt egy bejegyzés amit hibának jelez a bug. report. 

"net rot-scale axis.3.jog-scale <= mult2.0.out"

Ezt a sort hogyan módosítsam, vagy az előzőekben kellene átírni valamit? Bújtam a netet de nem találtam rá semmi megoldást.
 
zasti Dátum/Date: Vasárnap, 2013-03-10, 16:14 | Üzenet/Post # 42
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
Mi a hibajelzés??
Ilyeneket jó lenne ha leírnál ide. mert látatlanban nehéz mondani bármit is.

"custom.hal:42 Pin 'axis'.3.jog-scale<='does not exist"
Ha valami ilyesmi  van,(az sima szóköz hiányzik stb, nem nagy gond) nézd meg melyik sorba hiányol valamit.

Hozzáadva (2013-03-10, 16:14)
---------------------------------------------
A kézikerék, meg lehet hogy csinál, csak olyan picit mozdul hogy nem veszed észre. nem megy véletlenül a számláló??


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."
 
pisti73 Dátum/Date: Vasárnap, 2013-03-10, 16:21 | Üzenet/Post # 43
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
Megvan a hiba, csak 3 léptékre volt konfigurálva a .hal file, így nem is tudhatta a low-low szintet. 

A távirányítóról most inkább nem csinálnék képet, mert egyenlőre csak egy dugdosós próbapanelon van összedrótozva, valamint az enkóderem is csak egy 24 lépéses rotary encóder. Eddig nem mertem venni egy normális kézikereket, mert nálunk elég drága, de mostmár itt az ideje, hogy beruházzak arra is.

Hozzáadva (2013-03-10, 16:21)
---------------------------------------------
Szóval akkor megy az e-stop, működik az enkoder, működik a tengelyválasztó. 

Ennek a bejegyzésnek mi lenne a szerepe?: "net rot-scale axis.3.jog-scale <= mult2.0.out"

 
zasti Dátum/Date: Vasárnap, 2013-03-10, 16:22 | Üzenet/Post # 44
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
Nem gond hogy néz ki, enyém sem volt egy matyóhímzés eleinte.
Másik, igérem legközelebb elolvasom amit írsz rendesen smile
 Szerintem ha megnyitod a hal fileodat, kivágod azt a sort(vágólapra ha esetleg nem indulna akkor visszailleszted) anélkül is mennie kell. mivel tényleg, enyém 4 tengelyes, éls előfordulhat hogy az neked nem kell smile
De azt ne mond hogy 3 lépték van, ellenben azzal amit a neten írnak, 2 pinről 4 féle léptéket lehet váltani. Nálam megy, másnál miért ne menne.( mert egy elkezdte, és a többi meg másolja mint állat, de fogalma sincs mit )


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."
 
pisti73 Dátum/Date: Vasárnap, 2013-03-10, 16:26 | Üzenet/Post # 45
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
Ne Te kérj bocsánatot én vagyok a béna. Jobban megnézhettem volna mi van a file-ban. 
Említettél valami gyorsjáratot, azt is meg tudjuk oldani? Van még rám annyi időd?
 
zasti Dátum/Date: Vasárnap, 2013-03-10, 16:26 | Üzenet/Post # 46
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
Idézet (pisti73)
Ennek a bejegyzésnek mi lenne a szerepe?: "net rot-scale axis.3.jog-scale <= mult2.0.out"
Szerintem kell hogy legyen előtte egy kettőskereszt, és akkor semmi szerepe, csak ott van. smile


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."
 
pisti73 Dátum/Date: Vasárnap, 2013-03-10, 16:30 | Üzenet/Post # 47
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
És még egy dolog:

Mostmár látom, hogy a Mach3 és az EMC2 távirányítós vezérlése merőben eltér egymástól. Van arra szerinted megoldás, hogy ugyanazon távirányítót mindkét rendszerhez tudjuk használni, vagy inkább csináljak 2 távirányítót.
 
zasti Dátum/Date: Vasárnap, 2013-03-10, 16:49 | Üzenet/Post # 48
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
setp axis.0.jog-vel-mode 0
setp axis.1.jog-vel-mode 0
setp axis.2.jog-vel-mode 0
setp axis.3.jog-vel-mode 0
(ha az setp axis.3.jog-ra hibát dob töröld ki. )

setp mux4.0.in1 0.0001    Low-low
setp mux4.0.in2 0.001   high- high
setp mux4.0.in0 0.01  8-9 low-high
setp mux4.0.in3 0.100  8-9 high-low
setp mult2.0.in0 100

Ígty kell kezdődnie a hal-fileodnak
ebbe benne van
Na meg ott van egy kis megjegyzés magábanm a hal file ban, velocity mode 1,( Addig megy míg tekered az MPG-t) ha setp axis.... mode 0- akkor addig megy míg le nem  lépi az impulzusokra eső léptéket. ha 0.1000 van, és kap 10 impulzust, akkor 1mm fog lélpni, függetlenül attől, hogy már esetleg megáltál a tekeréssel.(lehet gépet törni vele.

Mondjuk MPG tesztelésnél, nézd nagyon a számlálót, mert a 0.0001 et elég nehéz észrevenni, nálasm 200 as majdnem az enkóder, de még így is tekerni kell mint állat hogy mozduljon valamit.
ha esetleg kisebb felbontás is jó neked, akkor a 0.0001 helyet beírhatsz 1.0000 is és azzal már tényleg mennie kell, vagyis egy impulzuusonmként 1mm.
Ezt már neked kelesz kitapasztalnod.
Szivesen segítenék, átugranék, elmagyaráznám, de messze vagyok smile
Ha már törhetnéked támad, mert nem jön össze valami,Adok egy skype -elérhetőséget, és ott le lehet bonyolítani jobban mint itt.
Itt viszont mindenki tanulhat. Még én is. Csak utálok sokat gépelni.(ezért próbálok keveset) smile

Hozzáadva (2013-03-10, 16:49)
---------------------------------------------
Idézet (pisti73)
Mostmár látom, hogy a Mach3 és az EMC2 távirányítós vezérlése merőben eltér egymástól. Van arra szerinted megoldás, hogy ugyanazon távirányítót mindkét rendszerhez tudjuk használni, vagy inkább csináljak 2 távirányítót.
Ugyan azt nem fogod tudni mind2 rendszeren használni.
(viszont olyat csinálhatsz, hogy pár nyomógombot beépítesz a mach3 miatt.
Amit eddig rosszul csináltál ahogy kivettem az első hozzászólásokból, az a.minden lépték külön gombon külön pinen.
Minek?, a mach3 1 db pinnel is megtudja csinálni azt amit te 3 mal.
A mach3screen.exe amit küldtem, megnyitot az aktuális  skin-edet, odalapozol az 50 akárhanyadik oldalra, és amivel az MPG képernőn váltasz egy gombbal, annak lesed ki az OEm kódját. és ugyan ugy műxik mint ha egérrel nyomogatnád azt az egy gombot a képernyőn- er-go elég egy pin rá, és nem fogysz ki belőlük.
Ezt azért írtam, mmert ha 2 rendszeren akarod használni, minden szabad bemenet jól jöhet. és ha ügyes vagy elég egy távirányító.

Ha teheted, legyen 2, de ha nem akkor használj LINUXCNC-t smile


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."


Az üzenetet módosította/Modified by zasti - Vasárnap, 2013-03-10, 17:01
 
pisti73 Dátum/Date: Vasárnap, 2013-03-10, 17:05 | Üzenet/Post # 49
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
A .hal file tartalmát nézegetve nagyjából kezdem érteni amik benne vannak. Hála Neked sikerült is mindent beállítani.

Amit itt az előző hozzászólásokba leírtál szerintem nincs több ilyen a neten, legalábbis magyarul biztosan nem található, úgyhogy köszönet érte.

A MACH3-al kapcsolatban én is elgondolkoztam azon, hogy a léptékállítást egy gombbal fogom megoldani. Véglegesre még nem készítettem el semmit, mint ahogy említettem csak próbapanelon van összedrótozva minden. Először gyűjtöm a infó, megtudom képes vagyok e rá, hogy elkészítsem és utána lesz a megvalósítás. Igaz ebbe erősen közrejátszik a pénz is, de úgy vagyok vele, hogy szépen lassan azért csak össze fog jönni. A nagyobbik gépem sincs még készen, most mindent egy kis CNC-sített Proxxonon  próbálgatok, tesztelek. Most készítem a kék kínainál komolyabb vezérlőmet, ha minden igaz jövóhéten ahhoz is megjön az utolsó hiányzó MSD vezérlő. Utána a vezérlő dobozolására kell kitalálni valami jó megoldást, ha ez is megvan akkor jöhet a végleges távirányító.

Jó ötletet adtál az egy gombos lépésállítással, így azt hiszem sikerül megoldani a MACH3 és az EMC2 egy távirányítóval történő vezérlését.

Még a MACH-ot nem akarom még véglegesen elfelejteni, az EMC-t igazából most telepítettem fel először egy teljesen szűz vinyóra, eddig csak egy ócska vacak vinyón volt ami mindig valami hibát jelzett, úgyhogy ezzel igazából még csak ismerkedek, de már jobban tetszik mint a MACH.

Visszatérve az eredeti dolgokra a "custom.hal" file akkor ezután üresen fog maradni? Oda már nem fog kerülni semmi?


Az üzenetet módosította/Modified by pisti73 - Vasárnap, 2013-03-10, 17:16
 
zasti Dátum/Date: Vasárnap, 2013-03-10, 17:17 | Üzenet/Post # 50
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
pisti73
Örömmel olvasom, hogy megy minden.
Idézet (pisti73)
A MACH3-al kapcsolatban én is elgondolkoztam azon, hogy a léptékállítást egy gombbal fogom megoldani.
Ezt véleményem szerint úgy illene.
Az a pár plusz nyomógomb elfér és akkor használhatod mind a 2 rendszeren.
Idézet (pisti73)
Először gyűjtöm a infó, megtudom képes vagyok e rá, hogy elkészítsem és utána lesz a megvalósítás.
Ezt meg sem hallottam.
Miért ne lennél???
Nekem EMC2 téren nem volt semmi, és senki segítségnek, és mégis megoldottam,(mondjuk pár éve nyomom a linuxot, meg gagyogom az angolt)
neked könnyebb volt a dolgod egy picivel, smile
Ha van bármi itt megtalálsz smile

Idézet (pisti73)
Amit itt az előző hozzászólásokba leírtál szerintem nincs több ilyen a neten, legalábbis magyarul biztosan nem található, úgyhogy köszönet érte.
Lehet hogy van , csak meg kell találni.
Az hogy sok baromság is fent van a neten,(a sok döglött likekkel az élen) pláne külföldi oldalakon, az tény, néha lehet napokig keresni a megoldást.

Örültem
Üdv zas


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."
 
pisti73 Dátum/Date: Vasárnap, 2013-03-10, 17:24 | Üzenet/Post # 51
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
zasti

Köszönöm mégegyszer a segítséget, ha elkészülnek a cuccaim azonnal teszek fel néhány képet!

Üdv: SzI
 
Béni Dátum/Date: Vasárnap, 2013-03-10, 18:26 | Üzenet/Post # 52
Fontos tag
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 658
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Ha jól tudom, itt közzé lett téve a hivatalos magyar fordítása bizonyos dolgoknak.

http://dotg.weebly.com/
http://benishare.weebly.com/
 
zasti Dátum/Date: Szombat, 2013-05-18, 18:03 | Üzenet/Post # 53
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
pisti73,
Szívesen, várom a képeket.

Béni,
Ezt már egyszer linkelted ha jól emlékszem.
Jó az oldal, egy általános összefoglaló, példákkal( pici hiányosságokkal.)
Nekem  még eddig pont olyan dolgokkal kellett megküzdenem, amire még maga az eredeti szöveg sem tér ki.
Viszont egy alap rendszer összeállításához(esetleg még többre is bőven elegendő) És remélhetőleg folyamatosan bővülni is fog az anyag.
Nem fikázni szeretném, sőt örülök hogy van olyan tökös magyar ember is közöttünk, aki belefog egy ilyen weboldal készítésbe, csak amikor nekem kellett, sajna még nem volt.

Üdv zasti

Hozzáadva (2013-05-18, 18:03)
---------------------------------------------
Zolibá
Ide írtam ha nem baj, mert üzenetben sajnos nem ment el.

Nem írtad mit töröltél vagy módosítottál az ini-ben, és jó lenne a hibaüzenetet is tudni.
Na meg hogy hol dobja a hiba üzenetet.
Ami a kis error ablakban "debug informatios" után áll az kellene, abból talán kiderülhet.
Nem mindegy mit írsz át vagy törölsz.
,mert vannak bizonyos paraméterek amik következetesen jönnek ki

Itt van egy példa-file magyarul de az enyém abszolút nem így néz ki.
Egyébként őszintén megvalva csak kapisgálom mit szeretnél, erre válaszolok is.

Ha jól értem 1 tengelyre van szükséged.
Gondolom mindegy minek hívják azt az 1 tengelyt.
De ha az iniben kitörlöd a
"COORDINATES = X Y Z stb " - ből azt  a tengelyt amire nincs szükséged, a következő indításnál csak az a tengelyed marad ami kell.
Vagy
a "TRAJ" szekcióba írj be egy ilyet ha nem létezik a szekció végére. Ha van természetesen az egyenlőség jel után írd át a 0-át 1 -re.
NO_FORCE_HOMING = 1
/ez nem kényszerít ki referencia pont felvételt, de sajnos összes tengelyen)
Ezt pontosan írd így ahogyan írtam. ezzel nem kell felvenni a referencia pontokat, és mehet a gép egyből, de ad lehetőséget referencia pont felvételére is.
Vagyis ha a gép jó helyen hagyta abba a munkát, már kezdhet is dolgozni, ha nem akkor rápozícionálsz amivel kell és nullázod azt a tengelyt amelyiket szeretnéd.
Más ötletem nincs hirtelen.
Ezek biztos hogy működnek, mert ki próbáltam.
Ha meg van valami humánusabb megoldás azután utána kellene nézni, mert sajnos nincs minden benne az Ini-ben sem.
Lehet létezik tengelyenkénti refpont kihagyás is, de Én nem tudok ilyesmirő
Üdv zastil


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."


Az üzenetet módosította/Modified by zasti - Szombat, 2013-05-18, 18:09
 
Zolibá Dátum/Date: Szombat, 2013-05-18, 19:10 | Üzenet/Post # 54
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet (zasti)
Ha jól értem 1 tengelyre van szükséged.
Szia. Bármit módosítok az ini filében a példádban is Az XYZ-ből kitörlöm a Y,Z-t, mentem
és már nem is indul. Egy fél oldal angol szöveg(nem értem)a hibaüzenet.Bármit beleírhatok()ekkor is.
Nem kis ablakban hanem a következö EMC2 indulásnál már csak ez a nagy ablak jön elö
és az EMC2 már nem indul el csak ha visszaírom a javítást.
Bármelyik szerkesztővel csinálom a hiba marad. Ha az EMC2-ben szerkesztem meg,utána
kikapcsolom a következő bekapcsolásnál már nem indul el.Ez nem csak 1 gépnél jelentkezik.
mind a 2 Linux alatt futó gépen. Az az érzésem valami szintaktikai hibát követek el a mentésnél
vagy adminként kéne menteni, de nem ajánlja fel.
A marógépemen is az EMC2 használom (pont jó a 3 tengely)és jobbnak tartom a MACH3-nál.
Üdv:Zolibá


Az üzenetet módosította/Modified by Zolibá - Szombat, 2013-05-18, 19:23
 
zasti Dátum/Date: Szombat, 2013-05-18, 19:29 | Üzenet/Post # 55
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
Zolibá,
Ez lehetetlen, vagy nagyon érdekes eset.
Gondolom jól írtad be, ahol szóköz ott szóköz, és nagybetű az nagybetű.
Olyan tanácsot nem szoktam adni, amit nem próbálok ki előtte.
Ezt most teszteltem, direkt csináltam egy második profilt, és működik nálam.
Viszont a "HOME_SEQUENCE = -1" nem enged semmilyen refpontot semelyik tengellyel felvenni, ha az x tengelyre van kiadva. A-ésZ nél meg nem veszi figyelembe.
Át tudod küldeni nekem az ini file -od másolatát?
Lehet lesz benne valami más is ami nem kellene.
Wizardos neked a konfigurációd?
És a másik.
Tényleg jó lenne nyomni egy print screent a hibaüzenetről.
Legalább tudnánk hol keressük.

Nem kell adminnak lenni ahoz hogy szerkeszthesd a linux cnc ini-ét
Ha kellene véletlenül, szólna, Egy piros sávban amikor a filet megnyitod, ott szokott lenni hogy csak olvasható. Amihez nem kell nyúlnod, azokhoz nem is enged csak root-ként, de ez nem olyan.


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."


Az üzenetet módosította/Modified by zasti - Szombat, 2013-05-18, 19:33
 
Zolibá Dátum/Date: Szombat, 2013-05-18, 19:57 | Üzenet/Post # 56
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet (zasti)
Gondolom jól írtad be
Nem kell semmit beírnom, a hiba akkor is jelentkezik ha egy megjegyzésben lévő betűre ékezetet teszek.
És azonkívül semmit sem javítok, írok. Tehát bármi változás van az eredeti szöveghez képest,utána hiba.
Hogy tudom a print screent elöcsalni?

Hozzáadva (2013-05-18, 19:57)
---------------------------------------------
itt a kép, csak nem hajlandó csatolni
Csatolások/Attachments: 3137793.jpg(92Kb)


Az üzenetet módosította/Modified by Zolibá - Szombat, 2013-05-18, 20:02
 
zasti Dátum/Date: Szombat, 2013-05-18, 20:01 | Üzenet/Post # 57
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
Zolibá
Ékezetes betűt nem írunk ilyen helyre pláne nem linux alatt.
De viccet félretéve értem mire célzol.
Idézet (Zolibá)
Hogy tudom a print screent elöcsalni?
Úgy hogy megnyomod a klaviatúrádon.
Felső sorban jobb oldalon valahol (általában ) de van hogy egybe van a home -al vagy más funkcióbillentyűvel, de a lényeg 
Ez van ráírva vagy ilyesmi :
Print scr
PrtScr
Print screen 

Egyszerű.
Kirakod a képernyőd közepére amit fotózni akarsz. nagy ablakban, minél jobban láthassuk a lényeget.
Nyomsz egy print scr-t,  és elviekben a letöltések között megtalálod a lementett képet *.png formátumban
/home/Te mappád/Downloads/./ha esetleg angol lenne a linux// ha nem kérdezne rá, hová mentse.
/De megszokta kérdezni/


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."
 
Zolibá Dátum/Date: Szombat, 2013-05-18, 20:03 | Üzenet/Post # 58
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet (zasti)
Úgy hogy megnyomod a klaviatúrádon.
Közben megtaláltam.
 
zasti Dátum/Date: Szombat, 2013-05-18, 20:14 | Üzenet/Post # 59
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
okés , de le kellene menni a debug informations rézhez. ott van ami kell nekünk.

In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."
 
Zolibá Dátum/Date: Szombat, 2013-05-18, 20:17 | Üzenet/Post # 60
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet (zasti)
a debug informations rézhez
Az hol van, még kezdö Linuxos vagyok. Ha ez a kép előjön nem tudom az EMC2 elindítani csak ha visszaírom a módosítást, de akkor nincs hiba.
Itt van a módosított(TRAJ) kitörölt Z
Csatolások/Attachments: 5798654.jpg(63Kb)


Az üzenetet módosította/Modified by Zolibá - Szombat, 2013-05-18, 20:26
 
Fórum » HOBBYCNC » HobbyCNC vezérlő szoftverek » EMC vezérlő szoftver/EMC controller software (EMC vezérlő szoftver/EMC controller software)
Oldal 3 / 9«1234589»
Keresés:

Copyright HobbyCnCArt © 2016