Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a következő témában: Csináltam egy cnc élhajlító gépet Mach3/Csmio-ip/a kombinációval. Van-e valamilyen megoldáa arra, hogy a g-kódban az összes x koordinátához rendeljen hozzá egy A koordinátát? Két munkahenger van rajta aminek egyszerre és egy irányba kell működni... tehát pl. G01 x50 a50. Igy jol megy , de ha véletlenül az ember elfelejti beírni a-t is az x mellé vagy előjel hiba bármi, akkor a gép megfeszül. Slave axis nem megoldás. Tehát lehet-e valahogy ilyet csinálni, akár brain vagy macro vagy notepad vagy excel stb . Bármilyen ötlet érdekelne.
Olyan kérésem lenne, hogy tudna-e nekem küldeni egy darab, artcam-mal készült egyszerű 3D file-t, DXF formátumban. Kipróbálnám, hogy az én gépem megeszi-e.
Sziasztok! Örülök, hogy ide találtam, tetszik az oldal. Érdekelne az egyik eladó cnc marógép. Hogyan tudok kapcsolatba lépni az eladóval? Segítséget előre is köszönöm: László 06304532972
Üdvözöllek! Tegnap elküldtem 2000 Ft donációt , de nem sikerült emailt küldeni róla. Kezdő fiatalemberként /73 évesen :-) /működtedgetem első apró CNC-met /3000x 900x100 mm/ Nagyszerű tevékenységetek nyomán szeretnék letölteni progikat.
Kedves Sándor. Kérlek, ha emailbben nem tudsz elérni (pedig mennie kellene. Tegnap óta keresem a leveledet a fiókomban mindenhol) itt kuld el üzenetben az email címedet és mindent megoldunk! De.. azért próbáld meg a kiskz&hobbycncart.com email címen mégegyszer! Szép estét neked!