Hobby, 3D, Relief, CNC  

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Oldal 21 / 24«12192021222324»
A fórum moderátora: KisKZ, csiki, Amatőr 
Fórum » Általános kötetlen csevegő » Általános segítségkérés. Please Help me!!! » Vezérlő, szoftver problémák (Mi lehet a hiba?)
Vezérlő, szoftver problémák
Zolibá Dátum/Date: Vasárnap, 2016-11-13, 18:00 | Üzenet/Post # 401
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet katazsolti ()
Legalább már a méretek jók de még midíg elmászik rossz irányba
Na akkor most küld el a használatban lévő "Mach3Mill.xml"-t és írd meg milyen oprendszerrel használod a Mach3-at és laptop, vagy asztali gépel hajtod, és milyen progik futnak a Mach3 mellett.
Helyileg merre vagy?
 
Jozs Dátum/Date: Vasárnap, 2016-11-13, 18:58 | Üzenet/Post # 402
aktív tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 209
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
Idézet Ati ()
Én is segítséget kérnék! Mach3-ba nem tudom betölteni a 4 millió soros kódot. Ez miért van? Elméletileg 10 milliós sort tud kezelni.

Úgy tudom ez a nem fullos Mach3 verziókra jellemző.
 
Ati Dátum/Date: Vasárnap, 2016-11-13, 19:07 | Üzenet/Post # 403
barátkozó tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 80
Kitüntetések/Medals: 1
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Jozs, Gép függő. Ugyan azt a verziót, az i5-ös gépen teljesen hibátlanul betölti. Ami kiderült, hogy az 1gb ram kevés volt neki. Raktam hozzá plussz 2gb ramot, így már betölti.
 
katazsolti Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 16:35 | Üzenet/Post # 404
kezdő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 26
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Idézet Zolibá ()
Na akkor most küld el a használatban lévő "Mach3Mill.xml"-t és írd meg milyen oprendszerrel használod a Mach3-at és laptop, vagy asztali gépel hajtod, és milyen progik futnak a Mach3 mellett.Helyileg merre vagy?
Üdvözlöm!
Miskolc mellett. Annyi javulás van a dologban hogy már dolgozott kb 6 órát és csak én hibáztam ( nem olyan szerászot tettem bele mint amit beállítottam). Elküldöm az xmt-t ,képet a vezérlőröl a motorom 1/8 6V 1,2A x-y tengely 8-as menetes szár z pedig 10menetes szár.

Hozzáadva (2016-11-15, 16:33)
---------------------------------------------
$IMAGE1$

Hozzáadva (2016-11-15, 16:35)
---------------------------------------------
ez a vezérlő

Csatolások/Attachments: 3061703.xml(89Kb)


Az üzenetet módosította/Modified by katazsolti - Kedd, 2016-11-15, 16:32
 
Zolibá Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 18:19 | Üzenet/Post # 405
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet katazsolti ()
6 órát és csak én hibáztam
Szia. Még mindig rossz értékek szerepelnek a motortuningban.

A gyorsulást írd át a 4 helyett legalább 100-ra.így lassan fékeződik le a megállásoknál. A Step pulse nincs kitöltve, fölé van írva hogy mennyit lehet beírni, de ha laptopot használsz még 15 is lehet.
Nem jelentek meg a képeid, biztos nagy a felbontásuk , 1000 alattira vidd le.

A mach3 igényli hogy a Step Low  A.-hoz tedd be a zöld pipát mindhárom tengelynél. A Dirnél ne, mert megváltozik a forgásirány.
Azért kérdeztem hogy hol laksz, hogy megnéztem volna. De én eléggé messze(Győr mellett) így nem jó.
Egyenlőre ennyit.
Csatolások/Attachments: 0579883.jpg(34Kb) · 8282068.jpg(22Kb)


Az üzenetet módosította/Modified by Zolibá - Kedd, 2016-11-15, 18:31
 
katazsolti Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:11 | Üzenet/Post # 406
kezdő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 26
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Idézet Zolibá ()
Szia. Még mindig rossz értékek szerepelnek a motortuningban
Én ezt nem értem. Pedig most jót küldtem nem így néz ki. de kimegyek és megnézem. Sőt nekem step és a dir is aktív

Hozzáadva (2016-11-15, 19:05)
---------------------------------------------
A gépem asztali 2x 3.2GHz 2giga ddr2 win 7

Hozzáadva (2016-11-15, 19:09)
---------------------------------------------
$IMAGE1$ talán most jó

Hozzáadva (2016-11-15, 19:11)
---------------------------------------------
a step pulse 2 a dir pulse3

 
Zolibá Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:11 | Üzenet/Post # 407
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet katazsolti ()
A gépem asztali 2x 3.2GHz 2giga ddr2 win 7
Ha LPT-ről (DB25)hajtod akkor Max XP SP2, és szerintem a 2magot sem szereti a Mach3, sőt még a vírusirtóval is összeakad időnként.
Továbbra sem jelennek meg a képeid.


Az üzenetet módosította/Modified by Zolibá - Kedd, 2016-11-15, 19:15
 
katazsolti Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:14 | Üzenet/Post # 408
kezdő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 26
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
esetleg telepítek egy teamviewert és online-ba beletud nézni
 
Zolibá Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:16 | Üzenet/Post # 409
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet katazsolti ()
esetleg telepítek egy teamviewert és online-ba beletud nézni
Egyszerűbb ha becsomagolod, és úgy küldöd el.
 
katazsolti Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:16 | Üzenet/Post # 410
kezdő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 26
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Ha megy a mach akkor semmi mást nem használok jóformán nincs is semmi a gépen
 
Zolibá Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:18 | Üzenet/Post # 411
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet katazsolti ()
Ha megy a mach akkor semmi mást nem használok
Ennek így kell lennie mert olyankor egy szerszámgépet működtetsz.
Ha más is van telepítve annak a memóriarezidens részei azért futnak a háttérben.


Az üzenetet módosította/Modified by Zolibá - Kedd, 2016-11-15, 19:19
 
katazsolti Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:19 | Üzenet/Post # 412
kezdő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 26
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Ahogy látom megint a gyári beállítást sikerült valahogy elküldenem. Lehet hogy kétszer van meg benne a fájl
 
Zolibá Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:22 | Üzenet/Post # 413
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet katazsolti ()
Lehet hogy kétszer van meg benne a fájl
Azonos névvel nem lehet. A neve csak ez lehet. "Mach3Mill.xml" ez a marógép beállítása , az esztergának és a plazmának más a neve, csak az .xml
egyforma
Csatolások/Attachments: 2073850.jpg(6Kb)


Az üzenetet módosította/Modified by Zolibá - Kedd, 2016-11-15, 19:27
 
katazsolti Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:27 | Üzenet/Post # 414
kezdő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 26
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
van egy ilyen lehet hogy ez kell
Csatolások/Attachments: Mill.xml(97Kb)
 
Zolibá Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:29 | Üzenet/Post # 415
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet katazsolti ()
van egy ilyen lehet hogy ez kell
Úgy néz ki ez ez ,csak miért más a neve?
 
miki-bá Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:32 | Üzenet/Post # 416
alapvető tag
Csoport/Group: Moderátorok
Üzenetek/Posts: 833
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 2
Helyzet/Status: Offline
Zolibá, Nem lehet ,hogy az az esztergához van? Bocsesz nem szóltam !

" Ember ,küzdj és bízva bízzál"

http://famakett.hu/


Az üzenetet módosította/Modified by miki-bá - Kedd, 2016-11-15, 19:34
 
katazsolti Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:36 | Üzenet/Post # 417
kezdő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 26
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
elküldöm emailba a képeket

Hozzáadva (2016-11-15, 19:36)
---------------------------------------------
azért mert telepítéskor létrehoztam egy maró profilt

 
Zolibá Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:39 | Üzenet/Post # 418
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet miki-bá ()
Nem lehet ,hogy az az esztergához van?
Szia. annak megint más a neve.

Hozzáadva (2016-11-15, 19:39)
---------------------------------------------

Idézet katazsolti ()
azért mert telepítéskor létrehoztam egy maró profilt
Így már érthető. A képeid még mindig nem láthatóak.
 
katazsolti Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:43 | Üzenet/Post # 419
kezdő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 26
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
mert privát emailba küldtem

Hozzáadva (2016-11-15, 19:43)
---------------------------------------------
gmail-re

 
Zolibá Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 19:55 | Üzenet/Post # 420
alapkő
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1267
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Idézet katazsolti ()
mert privát emailba küldtem
Jók ezek a TB6560-al szerelt kis kínai vezérlők, láttam a többi képet is .
Amikor a képet kijelölöd, be is illeszted a szerkesztőbe?


Az üzenetet módosította/Modified by Zolibá - Kedd, 2016-11-15, 19:56
 
Fórum » Általános kötetlen csevegő » Általános segítségkérés. Please Help me!!! » Vezérlő, szoftver problémák (Mi lehet a hiba?)
Oldal 21 / 24«12192021222324»
Keresés:

Copyright HobbyCnCArt © 2017