Hobby, 3D, Relief, CNC  

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Oldal 11 / 16«129101112131516»
A fórum moderátora: KisKZ, Tomi, csewe 
Fórum » HOBBYCNC » HobbyCNC gépek » Zasti gépe (Zasti gépe)
Zasti gépe
KisKZ Dátum/Date: Vasárnap, 2011-07-10, 21:12 | Üzenet/Post # 1
alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 3072
Kitüntetések/Medals: 4
Hírnév/Fame: 9
Helyzet/Status: Offline
Zasti gépéről, munkájáról, eszközeiről.
 
ronihun0385 Dátum/Date: Hétfő, 2012-12-31, 21:39 | Üzenet/Post # 201
aktív tag
Csoport/Group: Moderátorok
Üzenetek/Posts: 207
Kitüntetések/Medals: 2
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
(zasti)
Velem egyébként minden rendben,

Örömmel hallom! reméllem minél hamarabb mert nemsokára kezdem építeni a forgatót és kell majd a segítséged!

BUÉK neked:)


www.cncfafaragas.hu
 
zasti Dátum/Date: Hétfő, 2012-12-31, 21:56 | Üzenet/Post # 202
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
pisti73,
(pisti73)
Megpróbálok először PC bontóban nézni LPT kártyát hátha ott olcsóbb mint az üzletekben.

Jó meglátás, egy régebbi típus szerintem használhatóbb.
Az áruk nem vészes, Én valami 13-17€ ért vettem, otthon feléért megkapni, ha meg a pc bontót nézed, lehet még annyiba sem lesz.

(pisti73)
Az EMC2-n már én is gondolkoztam,

Ha sokáig gondolkodsz, a végén linuxcnc -hez is le kell írnom a konfigot távirányító ügyben. smile

(pisti73)
egy plusz winchester hiánya tart vissza. Nem nagyon szeretném a Linuxot és a win-t egy vinyóra telepíteni.

Te tudod, szerintem badarság. Nem kell tőle félni,de lehet igazad van,ha nem használtál még linuxot, jobb óvatosnak lenni.

(pisti73)
ha pedig elakadok akkor majd jelentkezem.

Köszi a segítséged, rengeteget segítettél már most is.


Szívesen
bármikor!
Ha esetleg nem írok vissza rögtön, nem jelenti azt hogy nem is fogok.

Üdv zasti

Hozzáadva (2012-12-31, 21:56)
---------------------------------------------
ronihun0385,

(ronihun0385)
nemsokára kezdem építeni a forgatót

Örömmel hallom smile

(ronihun0385)
és kell majd a segítséged!

Enyééééém??
fear fear
Mi olyat tudok Én amit más nem fool haha

Mizus veled?


B.U.É.K Mindenkinek!!!!


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."
 
ronihun0385 Dátum/Date: Hétfő, 2012-12-31, 22:04 | Üzenet/Post # 203
aktív tag
Csoport/Group: Moderátorok
Üzenetek/Posts: 207
Kitüntetések/Medals: 2
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
(zasti)
Enyééééém??

igen mert nem hiába publikáltad a sok munkád. nekem tetszett amit csináltál és szeretném majd kikérni pár dologban a véleményed.mivel a tiéd müködik van tapasztalat:)

(zasti)
Mi olyat tudok Én amit más nem


azthiszem ezt ne firtassuk:) szerintem nem csak én voltam aki ámult a munkáidon.....

amugy minden ok velem. még mindig németbe járok cuccért és közben megy a biznisz a használtcuccal. szal nem unatkozom:)

üdv.
Roni


www.cncfafaragas.hu
 
zasti Dátum/Date: Hétfő, 2012-12-31, 22:26 | Üzenet/Post # 204
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
ronihun0385,
Oksa természetesen számíthatsz rám.
Én megépítettem de 10x nem használtam eddig smile pihen("ilyenem is van, műxik is " smile
jön a következő project, amilyen még nincs .)

(ronihun0385)
amugy minden ok velem. még mindig németbe járok cuccért és közben megy a biznisz a használtcuccal. szal nem unatkozom:)

Ez jó, legalább neked nem üt be nagyon a válság. Itt pangás van sajna.

(ronihun0385)
azthiszem ezt ne firtassuk:) szerintem nem csak én voltam aki ámult a munkáidon.....

Ezt örömmel hallom tőled, de annyira azért nem vagyok zseni.
A továbbiakban a publikációt majd még meglátom, (mer azért nem alszom éjjel nappal, attól függetlenül hogy ide nem írok)
És egyszer ha olyanom lesz le is írom miért van(volt ez) így.
Üdv zasti


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."
 
pisti73 Dátum/Date: Szombat, 2013-01-05, 15:27 | Üzenet/Post # 205
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
zasti,

Szia zasti!

A mai napon sikerült összehoznom - igaz csak légszerelésbe - a kézikereket. Használt LPT bővítőkártyát nem sikerült vennem, így maradt az új, ami egy kicsit meg is szívatott , ugyanis nem sikerült először a 2-9 pineket bemenetre állítani. Végülis áttettem a kártyát egy másik PCI slotba és ott már majdnem remekül is működik. Amit eddig nem sikerült beállítanom az a több lépcsős léptetés. Akárhová állítom a "cycle jog step"-et (1, 0.1, 0.01 stb) sohasem szorozza fel a lépés számát (remélem így érthetően írtam).

Amúgy őrülten tetszik, igaz még csak egy ILYEN enkódert vettem, de már ezzel is tök jó!

Köszi az eddigi segítséget, ha esetleg valami ötleted van a léptetésre akkor írd meg léci.Köszönöm szépen!

Üdv.: Szabó I.

Hozzáadva (2013-01-05, 15:27)
---------------------------------------------
Meg lett a hiba, én voltam béna. Rosszul volt beállítva a "MPG MODE" átállítottam a Multi Step-re és így már remekül működik!

Azért köszi mégegyszer mindent.

 
zasti Dátum/Date: Vasárnap, 2013-01-06, 02:10 | Üzenet/Post # 206
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
pisti73,
Húú bakker. elfelejtettem felrakni a progit, és megnézni neked
Egyébként nem az oem kódokból van az a kód, hanem a screen szerkesztővel kell megnézni mi van hozzárendelve.
Nem tudom használtad már a programot?
Így fejből sajnos nem tudom, de megkeresem holnap és ha minden igaz estére többet tudok.
Milyen kinézete van a mach3 odnak, még az eredeti 1024?

Mert ha valami letöltött, előfordulhat hogy más van hozzárendelve.
Amúgy egyszerű a dolog, ha meglenne neked a progi Te is meg tudod nézni. El kell indítani(valahol a neten bizti le lehet tölteni)
Meg kell vele nyitni az aktuális skin-edet, Ekkor bejön a mach3 kinézete. Lapozhatsz felől a füleken mint a mach3 ban, Ez azt hiszem ötvenes fülön van, és jobb egér gombbal meg tudod nézi minden funkciót és beállítást egy-egy led nek vagy gomb-nak.
De jövök este, és megmondom neked.

(pisti73)
Akárhová állítom a "cycle jog step"-et (1, 0.1, 0.01 stb) sohasem szorozza fel a lépés számát (remélem így érthetően írtam).

Ezt viszont nem 100% ba értem.
Az mpg-d be van lőve?
az sokat számít. smile

A léptetés MPG ről egyedül Single step módban megyen csak a beállított értéket, vagyis egy osztás kattanást stb a kézikerekeden, egy lépés a beállított értékkel. És függetlenül attól hogy utána tekered mint őrül amíg azt az egyet le nem lépte nem reagál semmire, aztán még egy lépés, és nem több.
Multi step módban viszont számolja menyit jelet kap az MPG ről, és addig nme áll meg amíg le nem lépte.(ezzel vigyázni, pláne ha 1mm a lépétetés)
A cycle jog step kódja azt hiszem a 171 (scan code 2120 / billentyűről/)
Ezt ha beállítod figyelni kell hol áll amikor a mach3 -mat leállítod, és következő bekapcskor ha elmászik egy lépést, invertálni a jelet az input setupnál.
De ez érvényes mindegyikre.( csak nehogy géptörés legyen)
MPG mode 302
//ezen belül
Velocity only:303
Step velocity 304
Single step 305
Multi step 306 //
Shuttle mode 284
Jog mode 245 (scan code 32842)
Jog on off 103
Üdv zasti


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."
 
pisti73 Dátum/Date: Vasárnap, 2013-01-06, 12:38 | Üzenet/Post # 207
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
zasti,
Szia!
Nekem elsősorban az volt a lényeg, hogy működésre bírjam az enkódert, ez sikerült is. Hála Neked! Az én Mach-om az 1024-es eredeti. Nem használtam még az általad említett programot de viszont megtaláltam a neten az OEM kódokat, próbálgattam már sok mindent, a diagnosztika fülön le tudom tesztelni a bemeneteket, hozzá is tudom rendelni amit szeretnék, úgyhogy kezdem valamennyire kiismerni.

Azt hiszem csak a finomhangolás van hátra. Leszedtem a gépről a léptetőmotort és úgy próbálgatom a beállításokat és ha már így valamennyire sikerült beállítani mindent utána teszem csak vissza a gépre, nehogy az általad említett törés legyen a vége.

Még valami.

Feltelepítettem végre a LINUX-ot a win mellé. Szívtam vele egy kicsit mert mindig valami ütközést jelzett a vinyónál, de végül ezt is sikerült megoldani. Az EMC 2-vel is sikerült a vezérlőbe életet lehelni, de itt már nem volt kedvem az enkóderrel szenvedni. Azt hagyom legközelebbre.

Ha esetleg sikerül megtalálni a progit kíváncsi leszek arra is!

Üdv.: pisti73
 
zasti Dátum/Date: Vasárnap, 2013-01-06, 13:17 | Üzenet/Post # 208
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
pisti73,
Szia
Meg van a progi, tegnap megtaláltam gépemen egy külső winyón.a régi mach3-mentéssel együtt.
De amiket előbb leírtam OEM kódok azok az 1024 ből szedtem ki. Próbáld ki a léptetés kódját, és készen is vagy.
Vagyis
(zasti)
A cycle jog step kódja azt hiszem a 171

Ha emc2 re akarod az mpg műxik, viszont a gombokat egy picit másképpen kezeli az emc2.
Míg a win alatt a mach3 nak kell 1 db pin a szóban forgó opcióhoz.
vagyis egy gombbal meg lehet oldani, Amint jelet kap ugrik egyet a léptetés nagysága.
Az emc2 nél 2 db pinre van szükség, valahogy így néz ki(de ez függ a pinektők hogy vannak konfigolva a hal filebe)
Példa.(nálam) x =low , 1=high
pin :
___________________
pinek funkció
5_l__6______________
x l x 0.001
__l_________________
x l 1 0.010
__l_________________
1 l 1 0.100
__l_________________
1 l x 1.000

Ez vagy 2 db kapcsoló vagy egy körkapcsolóval tudod megoldani.

MPG az műxik rendesen.
Ha szerencséd van a mach3 ból ki tudod nézni a második LPT pot címét, azt be kell írni az emc-be.
Ha nem akarsz nagy kavarást a géppel, mindent ugy konfigolsz mint mach3 ban lpt-k tekintetében.
Ha a második porton vannak a motorok, itt a beállításnál annak a címét kell beírni 1 esként, az alaplapi lpt-t meg második ként.(de írtad hogy már mozognak, gondolom ez tiszta,
Ha a wizzard-al konfigolod a motorokat, csinálj mentést az ini és hal fileokról, ugyanis a távirányítót nem lehet beállítani egeres kattintgatással., és ezek a dolgok pont azok amik neked kellenek. smile ez egy ilyen szakma.
ha majd ott jársz, tudok segíteni, de nem kavarlak be nagyon még most az elején.
EMC-2 nél mindenek előtt futtasd le a latency tesztet, és nézd meg hogy milyen időzítésekkel képes a géped dolgozni. Ha átmész az emc2 topikba találsz egy pár linket ami alapján jól be tudod állítani.
Ha kézzel szerkeszted a file-okat, és utána futtatod a wizard-ot, akkor sajna pár apróság felülíródik, amit vissza kell írni, hogy működhessen megint.

üdv zas

(és direkt nem linkelem a topikot, ugyan azon fórumon van, tessék megkeresni, és átolvasni!)

Más, és ez nem neked.
Már lassan kezdünk el cnc-zone osodni. Mindenhol csak linkre mutató link, de megoldás sehol, 50 link után rájön az ember hogy ugyan ott van ahonnan elindult.
Mondjuk a linux közösség se kutya ilyen téren. ott sem találni semmit, mert vagy döglött linkre mutat egy-egy hivatkozás, vagy másik 200 linkre aminek a vége megint döglött link. Miért jó ez nekünk??
Véleményem szerinte az egy oldallal való visszalinkelés csak kavarodáshoz vezet, nem is beszélve 2 topik közötti állandó kölcsönös oda-vissza linkelésekről.
Szép napot mindenkinek.


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."
 
pisti73 Dátum/Date: Vasárnap, 2013-01-06, 13:25 | Üzenet/Post # 209
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
zasti,

Köszi mindent, akkor most hozzáfogok az olvasgatáshoz. A screeen.exe-t kerestem de nem találom sehol. Megkérhetlek, hogy küld el nekem léci!

Köszönöm előre is!

Üdv.: pisti73
 
zasti Dátum/Date: Vasárnap, 2013-01-06, 13:40 | Üzenet/Post # 210
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
pisti73,
Dobj egy elérhetőséget!!
ja és tegnap rosszul írtam, ha megnyitod a 1024 es screen-t nem jobb egér gomb hanem dupla bal kattintás.
De a többi okés.
Esetleg skype, dropbox, mailcím, (de ugy hogy a robotok ki ne bogozzák)


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."
 
pisti73 Dátum/Date: Vasárnap, 2013-01-06, 14:06 | Üzenet/Post # 211
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
zasti,

Küldtem üzenetet. Köszi!
 
zasti Dátum/Date: Kedd, 2013-01-08, 18:50 | Üzenet/Post # 212
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
pisti73,
Én is.

Hozzáadva (2013-01-08, 18:50)
---------------------------------------------
Épül a gépem

Hali mindenki!
Mivel nem sok időm van mostanában, így nem nagyon fogok 2 helyre feltöltögetni képeket.
Lehet később pótolom.
Egy pár kép az épülő gépről.

Az y Kukázott útmérők kibelezve(750mm) Két végére alu kimarva és összerakva.
12 es skf csapágyak fognak csúszkálni rajta.
Itt már a 2 stepper kibelezve. 4 motorbak kimarva feltéve, +a 2 sztepper ami hajtani fogja az y tengelyemet.


Híd lábai



X-Y találkozása.



Demoba Összedobva.



Többi kép :Oldalamon a lézer projectnél-

Üdv zasti


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."
 
ronihun0385 Dátum/Date: Kedd, 2013-01-08, 22:56 | Üzenet/Post # 213
aktív tag
Csoport/Group: Moderátorok
Üzenetek/Posts: 207
Kitüntetések/Medals: 2
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Na erről beszéltem:)

Mostmár nézegetem a te oldalad is:) Kérek Topicot végre énis.Azthiszem elkezdem építeni énis a forgatót.

Jó kis gép lesz. a csúszokat lomolod, mert elég nagy számban alkalmazod. a híd elég merev lesz mert pont most küszködök a nagy gép építésénél mert nagy a fesztáv. a stepperek mekkora nyomatékot tudnak?

üdv Roni


www.cncfafaragas.hu
 
pisti73 Dátum/Date: Szombat, 2013-01-12, 12:03 | Üzenet/Post # 214
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
zasti,

Szia zasti!

Kezdelek megérteni amit korábban írtál, hogy a MACH3 egy kissé megbízhatatlan. Automatikus szerszámmagasság beállítást szerettem volna próbálgatni, gondoltam kipróbálom a múltheti MPG beállításokat, hát se kép se hang. A 2. LPT-t látja a progi, de a 2-9. bemenetre nem reagál semmit. Újraindítom semmi, megismétlem többször az újraindítást néha működik néha nem.

Akkor most mi van?

Bocs, hogy így elsősorban neked címeztem...

Ha esetleg tud más is segíteni akkor azt megköszönöm, igaz akkor már lehet nem itt kellene folytatni...
 
zasti Dátum/Date: Vasárnap, 2013-01-13, 16:37 | Üzenet/Post # 215
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
pisti73,
Szia
Nekem 2 okból nem mentek bemenetként a pinek.
1. Az alaplapi 3v os kis líthium elem le volt merülve, és a bios-ban állandóan resetelt a beállításom áramtalanítás után.
Próbálj ki más lpt beállítást először, és írd fel amikor megy. Utána lesz összehasonlítási alapod.
az hogy éppen epp vagy bi direct, ecp stb, az nem tudom mitől függ, de volt már rá példa,(ugyan azon gépen) egyik mach3-mal így ment a másikkal úgy, ki kell tapasztalni.
A másik eset, amikor nem az alaplapin volt a távirányító, (akkor még a mach3 is befagyott) driver probléma. egyik pillanatról a másikra.
Nem tudom most hogy melyiken van nálad a távirányító, de az lpt2 lehet konfigolni az eszközkezelőből.
2x kell hogy szerepeljen, egyszer az lpt com portoknál,másodszor pedig ki kell választani a nézet menüből, a rejtett eszközök megjelenítését, és akkor valamilyen néven meg fog jelenni a hardwer. általában a kártya neve vagy gyártó neve stb, de könnyű rátalálni. Ha megvan az eszköz tulajdonságainál konfigolható.
Ha kontakt hiba: azt meg egyszerűen mach3 ban a diagnostic fülön meg tudod nézni egyáltalán kap e jelet.
Üdv zas

Hozzáadva (2013-01-13, 16:37)
---------------------------------------------
ronihun0385,
Szia

Idézet (ronihun0385)
Jó kis gép lesz. a csúszokat lomolod,

ezeket még anno a legelső verzióból maradtak meg, és vettem az sg ről Nyiszitől.
Mondjuk a képhez képest már változtattam rajta egy picit. mind a2 oldalon 2-2 db csapágy van feltéve. így stabil,
Esztergálnom kellett hozzá csapágyházat, mert összesen 3 db van, és 4 kellett volna.

Idézet (ronihun0385)
a híd elég merev lesz mert pont most küszködök a nagy gép építésénél mert nagy a fesztáv. a stepperek mekkora nyomatékot tudnak?

Két motor fogja vinni,(0.7Nm esek kb) .Szerintem bírni fogja, nem kell atombiztosnak lenni, ha elbírja azt a 30dkg-50Dkg akkor okés, ha nem elég merev, majd módosítok rajta,kicsit széthúzom a csapágyakat. de szerintem nem lesz rá szükség.
Első gépem nekem is mozgó híddal kezdődött, de első tesztek után, átépítettem a fenébe az egészet. Nekem valahogy nem jött be.
Ha széjjelebb teszed a csapágyakat javulna a helyzet, de csökken a munkatér.

A mozgóhidas verzió az ilyen.
Valamit valamiért.
Idézet (ronihun0385)
Kérek Topicot végre énis.Azthiszem elkezdem építeni énis a forgatót.

Nosza lássuk, de jól gondold meg smile

Üdv zasti


In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."
 
pisti73 Dátum/Date: Vasárnap, 2013-01-13, 19:20 | Üzenet/Post # 216
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
zasti,
Szia!
Akármit próbálok nem jön össze. A diagnostics fülön látszanak a bemenetek, zölden világítanak de záró kontaktra nem csinál semmit. Néha-néha egy egy pin életet mutat (zárásra elalszik a visszajelzés) de ennyi, utána semmi.

Találtam ma a neten egy régebbi LPT bővítőt, holnap postázzák nekem, meglátom azzal mi lesz. (nem tudom jelent e valamit de a chip ugyanaz benne)
 
Pabló Dátum/Date: Vasárnap, 2013-01-13, 19:26 | Üzenet/Post # 217
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 675
Kitüntetések/Medals: 2
Hírnév/Fame: 2
Helyzet/Status: Offline
zasti,

Tuti lesz a géped! biggrin
Jövő héten talán az enyémen is elkészülnek a hajtások, és jöhet a párbaj! biggrin
Ezzel a híddal szerintem nem lesz gondod, ha ez megmoccan valamerre is azzal a két csapággyal, akkor legyek kutya! biggrin

Hozzáadva (2013-01-13, 19:26)
---------------------------------------------
pisti73,

Bocs hogy belekotty!
Szerintem érdemes bővítő kártya nélkül kipróbálni simán!
ugye leválasztókártya, az a bővítő?
Vagy rosszul gondolom, vagyis értelmezem?
Nekem mindig direktbe ment az lpt-re, sose volt vele így gondom!


Pablo83.weebly.com
 
pisti73 Dátum/Date: Vasárnap, 2013-01-13, 19:37 | Üzenet/Post # 218
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
Pabló,

Igen rosszul gondolod, nem leválasztókártya, hanem 2. LPT kártya van a gépembe és ennek a 2-9 pineit nem bírom bemenetté varázsolni. Vagyis látja a MACH , hogy ott van, de néha működik néha nem. Nincs benne rendszer, hogy mikor...
 
Pabló Dátum/Date: Vasárnap, 2013-01-13, 19:42 | Üzenet/Post # 219
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 675
Kitüntetések/Medals: 2
Hírnév/Fame: 2
Helyzet/Status: Offline
pisti73,

Ez felettéb érdekes!
Akkor ez mégse a Mach hibája.
Nálam ilyen gondot a bios átállítása oldott meg!
Igaz az akkor egyáltalán nem működött!
Meg én azt tapasztaltam, sok gép van, ami cnc-t vezérelni nem képes!
Nekem az Amd-s proci vállt be a legjobban!


Pablo83.weebly.com
 
pisti73 Dátum/Date: Vasárnap, 2013-01-13, 19:48 | Üzenet/Post # 220
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 44
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 1
Helyzet/Status: Offline
Pabló,

Menjünk át IDE itt folytassuk.
 
Fórum » HOBBYCNC » HobbyCNC gépek » Zasti gépe (Zasti gépe)
Oldal 11 / 16«129101112131516»
Keresés:

Copyright HobbyCnCArt © 2016