Hobby, 3D, Relief, CNC  

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Oldal 4 / 4«1234
A fórum moderátora: KisKZ, Amatőr, Tomi, ronihun0385 
Fórum » Computergrafika » Vektorgrafika » Vectric vektorgrafika (Vectric Vcarve pro, PhotoVcarve szoftverek)
Vectric vektorgrafika
Amatőr Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-16, 15:47 | Üzenet/Post # 1
alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 2250
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
Vectric vektorgrafikai szoftvereivel kapcsolatos problémák, kérdések, válaszok


H1i.hu
 
Amatőr Dátum/Date: Hétfő, 2016-11-14, 20:59 | Üzenet/Post # 61
alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 2250
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline
katazsolti, a szerszámbeállításoknál a "Cutting parameters"->Pass Depth adja az egyes fogások értékét. Pl. ide 1mm-t írsz és a megmunkálás 3mm mély, akkor 3 fogásból csinálja meg.

H1i.hu
 
katazsolti Dátum/Date: Kedd, 2016-11-15, 16:20 | Üzenet/Post # 62
kezdő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 26
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Idézet Amatőr ()
katazsolti, a szerszámbeállításoknál a "Cutting parameters"->Pass Depth adja az egyes fogások értékét. Pl. ide 1mm-t írsz és a megmunkálás 3mm mély, akkor 3 fogásból csinálja meg.
Köszönöm meg próbálom.
 
kocsora Dátum/Date: Hétfő, 2016-12-05, 20:23 | Üzenet/Post # 63
nézelődő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 7
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni Aspire ügyben.
Terveztem egy logót Aspire 4ben. Szöveg is fut körben. Egyvonalas betűtípust használtam az egyszerűsége miatt. Lézerezve van. Azonban a minták elég sűrűek és így a szöveg elveszik a minta közt. Az lenne a megoldás, hogy a betűket kitöltve lézerezném.
Megoldásként azt látom, hogy grafikai programban kiöntöm a betűket feketére és dot-g segítségével égetem. Ez sajnos a sebesség rovására menne, ha működne.
Esetleg valahogy 50%-ban kitölteni a betűket?
Más ötlet?

Köszönöm!

Ja, láma vagyok a témában. Amit tudok, azt a fórumokon szedtem össze...


Az üzenetet módosította/Modified by kocsora - Hétfő, 2016-12-05, 20:34
 
mex Dátum/Date: Szerda, 2016-12-07, 16:17 | Üzenet/Post # 64
ismerkedő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 56
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Idézetkocsora ()
Az lenne a megoldás, hogy a betűket kitöltve lézerezném.

Egyszerű a dolog, a betűk lézeres égetésénél jelöld be a fill opciót az outline helyett. Ekkor a betűk körvonalán belül vízszintestől a függőleges vonalakig, és  rácsmintázatot is elő tudsz állítani, csak a dőlésszöget kell meghatározni, beírni a megfelelő ablakba.
 
kocsora Dátum/Date: Szerda, 2016-12-07, 19:42 | Üzenet/Post # 65
nézelődő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 7
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Helyzet/Status: Offline
Idézetmex ()
Egyszerű a dolog, a betűk lézeres égetésénél jelöld be a fill opciót az outline helyett. Ekkor a betűk körvonalán belül vízszintestől a függőleges vonalakig, és rácsmintázatot is elő tudsz állítani, csak a dőlésszöget kell meghatározni, beírni a megfelelő ablakba.


Köszi!!! Valamiért eddig csak a felső 6 toolpath ikont láttam...
 
Fórum » Computergrafika » Vektorgrafika » Vectric vektorgrafika (Vectric Vcarve pro, PhotoVcarve szoftverek)
Oldal 4 / 4«1234
Keresés:

Copyright HobbyCnCArt © 2017