Hobby, 3D, Relief, CNC  

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
A fórum moderátora: KisKZ, Tomi, csewe  
Fórum » Kereskedelni "csatorna" :) » "Dizájncenter" » Pocsék termékek (Használhatatlan termékek, szerszámok)
Pocsék termékek
zasti Dátum/Date: Szerda, 2012-08-22, 13:28 | Üzenet/Post # 21
Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Helyzet/Status: Offline
Sziasztok

NOKIA LUMIA "Winfosos fos"
Nálam már törő-listán van!!
Az a tipikus, vedd meg fizess elő,oszd meg, minden megy a netre, nem lehetnek személyes dolgaid, mindenkinek tudni kell róla, és mindennek legálisnak kell lennie, mert nem használhatod MS típus.
A linux-al köszönőviszonyban sincs, és ha nincs minden a windózodon amit bill bácsi beleálmodott, vagy esetleg nem aktív, akkor még saját szoft-jával sem hajlandó kommunikálni smile
Bill-ék mindenre odafigyeltek, de ilyenekre , hogy Egy képet, file-t küldhess telefonról telefonra, vagy hogy legyen egy egyszerű telefonkönyved a telefonba, esetleg, ne a ku..va winfos live- legyen az etalon(komolyan mint egy személyi igazolvány) arra nem.

Egyébként néztem a linkeket, hát egy pár dolog nem oda való.
Kinek mi a tapasztalat, de ha minden hibás darab után a listára kerülte egy termék, szerintem semmit nem lenne érdemes megvenni.

Üdv zas

In the life everything is moving. Like Me.
"Down the slope."

Amatőr Dátum/Date: Szerda, 2012-08-22, 16:56 | Üzenet/Post # 22
alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 2313
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
zasti,
Quote (zasti)
Egyébként néztem a linkeket, hát egy pár dolog nem oda való.
Kinek mi a tapasztalat, de ha minden hibás darab után a listára kerülte egy termék, szerintem semmit nem lenne érdemes megvenni.

Van benne ráció, semmi sem 100%-os. Viszont ha nyitott szemmel végigmegy az ember egy barkácsáruházban akkor az áruk felét nyugodtan ki lehetne selejtezni. Nem feltétlenül azért mert veszélyesek, egyszerűen csak mert fabatkát sem érnek.

H1i.hu

Tomi Dátum/Date: Vasárnap, 2012-08-26, 20:38 | Üzenet/Post # 23
komoly tag
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 312
Kitüntetések/Medals: 1
Hírnév/Fame: 1
A alapelv ugye az, hogy "a világon semmi sem tökéletes"...
A nem-alap pedig, hogy az a tökéletes, amivel elégedett vagy. smile

Fórum » Kereskedelni "csatorna" :) » "Dizájncenter" » Pocsék termékek (Használhatatlan termékek, szerszámok)
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
Keresés:

Copyright HobbyCnCArt © 2023