|
Sziasztok! Mi a helyzet felétek?
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Csütörtök, 2010-11-25, 23:00 | Üzenet/Post # 1 |
 alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 3088
Kitüntetések/Medals: 4
Hírnév/Fame: 9
Helyzet/Status: Offline |
Üdv mindannyiótoknak. Hát beszéljünk, üzenjünk! :) |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 17:48 | Üzenet/Post # 21 |
 alapkő
Quote (Csaby) Mit csináljak, nem volt szívem pocsékolni a cseresznyét. Gondoltam előbb kimarom és csak utána darabolom.
Azannya! Fel vagy készülve a sorozatgyártásra?
A mél viszont így biztos hogy nem jött be nekem.
Csinálok javaslatot és küldöm. Lehet először csak képben amíg ki nem alakul. Utána megkapod relief-ben, azt már csak be kell majd importálnod mint réteget. Akkor tudod majd külön, szeparáltan kezelni.
Szia!
Péter |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 17:53 | Üzenet/Post # 22 |
 alapkő
Azért tudsz valamit! Nem véletlenül nyert a géped Hatvanban! |
|
| |
Csaby |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 18:11 | Üzenet/Post # 23 |
 haladó tag
Üzenetek/Posts: 124
Kitüntetések/Medals: 2
Hírnév/Fame: 4
Annak azért örülök, hogy nem foglalkozik a hátrafelé kilógó 2 méteres deszkával. Pont ugyanúgy mozog mintha üresen menne. A cseresznye viszont így nyersen nagyon semmitmondó. Dolgoztál már vele? Mivel pácoljam, hogy szép legyen? |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 18:18 | Üzenet/Post # 24 |
 alapkő
Quote (Csaby) Dolgoztál már vele? Mivel pácoljam, hogy szép legyen? Nem hiszed el.... De cseresznye színű alkoholos fapáccal szoktam nekiesni. A fotóalbumokban, az uj képek között a kis könyv abból van éa azzal lett lekenve,. Utána lakkozva. Az a baj, hogy ahol csak ez a kis könyv látható a képen, az még nem a végső. Ezen a képen alul látszik valamennyi belőle. Könyv. alul a kicsi Csinálok majd egy uj képet róla, mert a második kezelés után lett tökéletes. |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 18:20 | Üzenet/Post # 25 |
 alapkő
Quote (Csaby) Mivel pácoljam, hogy szép legyen? Egyébként én nem egyszer, hanem többször is nekimegyek, hog ymélyebb, sötétebb színe legyen. Ha megszárad finaoman (!!!) megcsiszolgatom, hogy kivilágosodjanak az élek és a kiálló részek. Utána lakk. De ezt mindenképpen előbb próbáld valami kicsi verzióval!!!!! Ne a nagyon tesztelj ezzel sem először!!!! |
|
| |
Csaby |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 18:23 | Üzenet/Post # 26 |
 haladó tag
Jól van na. Nem kell a kicsit bántani. Szóval a szeszes páctól megszépül. Első cseresznye marásom, és a bükk után olyan semmitmondó a nyers felülete. De majd holnap kicicomázom. |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 18:42 | Üzenet/Post # 27 |
 alapkő
Quote (Csaby) De majd holnap kicicomázom. Hajrá! Aztán mutasd ám meg! Lehet létrehozok egy fotóalbumot a felhasználóknak. teljes hozzáféréssel, hog yoda is be tudjátok tenni a képeiteket. Még egy fontos: A szöveg akkor az legyen pontosan, hogy "A Pattantyús család címere"? Esetleg "Pattantyús család"? Csak hogy bizos legyen a dolog. |
|
| |
Csaby |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 19:16 | Üzenet/Post # 28 |
 haladó tag
Csak annyi: "Pattantyús" . Aki nem ismeri fel, hogy egy címer van alatta, az nem érdemes a megnézésére. Hozzáadva (2010-11-29, 8:16 PM) --------------------------------------------- Az jó lesz, ha nem csak én mutogatom a csinálmányaimat. |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 19:19 | Üzenet/Post # 29 |
 alapkő
Quote (Csaby) Aki nem ismeri fel, hogy egy címer van alatta, az nem érdemes a megnézésére. Jogos, bár ugy látom Te még nem ismered az embereket eléggé.  |
|
| |
Csaby |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 19:57 | Üzenet/Post # 30 |
 haladó tag
Valóban vannak ilyenek is, de át kell lépni rajtuk. De az emberek nem egyformák, talán jobb is így. Például nekem van egy egri barátom, ő mindenkit provokál. Hétfőn úgy csinál mintha nem értene semmihez, kedden meg olyan műveket alkot, hogy még. Szerdán egy kicsit hisztis és sértődékeny, csütörtökön meg jobb mint a mikulás. Nem ismered véletlenül? |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 20:01 | Üzenet/Post # 31 |
 alapkő
Te! Vazz! Ezt leírva még nem láttam így, de stimmel. Ismerem az ürgét! Borzasztó de hát... Ez van. Egyébként amióta nem vagyok "odaát" végtelenül nyugodt vagyok. Semi provokáció, semmi hiszti. Jó ez így nekem. Megcsináltam a fotóalbumot Nektek. Ha van kedved próbálkozz vele! |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 20:22 | Üzenet/Post # 32 |
 alapkő
No Csaby! Ide teszem igy biztos. A lényeg: Olyan betűtípust választottam ami elég vastag, hogy a teteje a kihúzás és a megmunkálás után nem lesz pengeéles. Ezért a méret is. De ha nagy, csak szólj és keresek olyan betűtípust ami kisebben is elég vaskos.  |
|
| |
miki-bá |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 20:58 | Üzenet/Post # 33 |
 alapvető tag
Csoport/Group: Moderátorok
Üzenetek/Posts: 855
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 2
Szép lesz ez a címer ! A betűk is illenek hozzá csak nekem jobban tetszene ha egy kicsit íveltebb lenne. Azonkívül nem tudom milyen keretbe lesz betéve de láttam valahol az egyik demón olyan pergamen féleséget a saját anyagából , és akkor talán keret sem kellene hozzá. Ügyesek vagytok  Hozzáadva (2010-11-29, 9:58 PM) --------------------------------------------- Elképzelhető hogy a családi címer készítése reliefben jó kis üzleti lehetőség főleg hogy Péter ilyen ügyesen kidolgozta. Fel kéne tenni egy "magyaros" honlapra , mert a világ magyarjai és nem magyarjai közt sokan megrendelnének egyet fénykép v. kutyabőr alapján. Pl : Nekem is van ismerősöm aki kérdezte nem volna e kedvem megcsinálni az Ö családi címerét. Még képet is küldött róla. De mire megcsinálnám addigra beszőrösödne az ég , viszont lehet megtanulnám az AC ezen oldalát is. Most egyébként készülök Én is a karácsonyra .A hétvégén is és jövő hétvégén is egy egy vásárt beiktattam. Tehát a relief készítés szóba sem jöhet január elött. A hét végére elkészül az új játékocskám amivel a Képzőmüvészeti Főiskola aulájába megyek vásárra. Ez egy un. fűzős játék amin a gyermek megtanulhatja a varrás alapjait (láncöltés keresztöltés stb.) és a tárgyakat így fel is tudja öltöztetni. A rajzokat egy idős textilművész adta és Ő vele megyek a vásárra is. Ha lesznek képek és kiváncsiak vagytok rá akkor felrakom majd. ÜDV mindenkinek
" Ember ,küzdj és bízva bízzál"
http://famakett.hu/ |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 21:07 | Üzenet/Post # 34 |
 alapkő
Miki-bá! Téged mindig öröm olvasni! Szeretem ahogy haladsz a dolgokkal! Ahogy ujabb és ujabb lehetőségeket találsz. Az az érzésem, hoyg Te valahogy mindig tudod merre lépjél. Ha lesz kép az uj dolgaidról, feltehetnéd ide! A hírekben megtalálod, hogy hol van lehetőség Nektek is képet feltölteni! Örülnék ha használnátok! A címerről küldj egy képet! Nem ígérm hogy most nekifognék ilyesminek, (amatőr is mot kért meg egy kis munkára éppen), de szívesen megnézném. Csak hogy gondolkodjak, hogyan fognék neki egy ilyennek. A dícséret egy olan embertől aki olyan szép dolgokat csinál.... Szóval az nagy dolog! Megbecsüljük ám!!! Még egy dolog: Szeretném felvenni a lapodat a linkek közé! Tehetem? Nem változott még ugye? Szia! |
|
| |
miki-bá |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 21:11 | Üzenet/Post # 35 |
 alapvető tag
Szia Péter ! Ha úgy gondolod akkor tedd fel. Habár egy kicsit régi ,mert nem volt időm foglalkozni vele. A z albumot próbáltam ,de nekem azt írja : nincs jogosultságom. Egy pár régi dolgot feltennék. Szia!
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 21:14 | Üzenet/Post # 36 |
 alapkő
Quote (miki-bá) A z albumot próbáltam ,de nekem azt írja : nincs jogosultságom. Csak a legalsó két kategóriához van jogosultságotok, a Regisztrált felhasználók albuma alatti két részbe. Oda próbáld kérlek! Ez nagy segítség nekem, hogy lássam működik-e a dolog. Előre is köszönöm! |
|
| |
miki-bá |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 21:28 | Üzenet/Post # 37 |
 alapvető tag
Lehet egy kicsit fáradt vagyok ,de megnyitom a regisztrált felhasználók képeit és ott nem találok semmit arról ,hogy hogyan tudok oda képet feltenni.
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 21:32 | Üzenet/Post # 38 |
 alapkő
Quote (miki-bá) Lehet egy kicsit fáradt vagyok ÁÁá ez nem csak a fáradtság. Érdekesen van megolda és ezzel nem tudok mit tenni sajnos.... Katt a fotóalbumok menűpontra. Még nem menj be alatta sehova!!!! Jobb fenn van a fotó hozzáadása parancs. Arra kattints! Erre bejön a kép hozzáadással kapcoslatos űrlap. Az legelső választási lehetőségnél katt majd a listában menj le és ott válaszd ki a regisztrált felhasználók képei alatt az egyik kategóriát (kető van most)! Uátna már a többi nem lesz gond. |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-29, 21:34 | Üzenet/Post # 39 |
 alapkő
Ami jó: Ha felteszel oda egy képet, ide már tudod linkelni. Nem kell itt ujra feltölteni, nem foglalja a helyet. |
|
| |
Csaby |
Dátum/Date: Kedd, 2010-11-30, 04:58 | Üzenet/Post # 40 |
 haladó tag
Sziasztok! - Miki-bá! A keretre én is gondoltam, de azt én úgy oldottam meg, hogy nagyobbat síkoltam és 1 cm-es keretet hagytam kivágásnál. Ez így lezárja a képet, de nem hivalkodó. - Igen, tedd fel a képeket. Amit láttam tőled Hatvanban, az nagyon tetszett. - KisKZ! Ezt egy kicsit soknak érzem. Agyonnyomja a képet és elvonja a figyelmet. A kép jól sikerült, kimarva is olyan szép, mint képen. Ha pácban lesz, megmutogatom. |
|
| |
 | |  |
| Copyright HobbyCnCArt © 2023 | | |
 | |  |
|
|