|
A hónap munkája
| |
Amatőr |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 19:35 | Üzenet/Post # 1 |
 alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 2313
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline |
Sziasztok.
Várom a javaslatokat hogy melyik munkák (max. 10) kerüljenek "A hónap munkája" szavazhatók közé.
H1i.hu |
|
| |
Amatőr |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 19:40 | Üzenet/Post # 2 |
 alapkő
Ha összegyűlik elegendő munka indítom a szavazást, kezdésnek szemezgethetünk a júliusi felhozatalból, aztán mondjuk 2 hétig lehet szavazni. Mit gondoltok? Ki nevez be? Melyik munkákat ajánljátok?
H1i.hu |
|
| |
kymco1 |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 19:44 | Üzenet/Post # 3 |
 alapvető tag
Csoport/Group: Moderátorok
Üzenetek/Posts: 860
Kitüntetések/Medals: 2
Hírnév/Fame: 4
Amatőr, minden hónap első és utolsó napja között feltöltésre került munka belekerülne a listába. legyen az bármi fa, fém, műanyag, miegymás. de nem lehet gépalkatrész csak ami a magunk szórakoztatására, ajándékba vagy eladásra készül. A következő hónap 1. és 10. napja között lehetne szavazni majd 11-12.-én közhírré lehetne tenni és a főoldalon közölni a nagyvilággal. |
|
| |
Amatőr |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 19:49 | Üzenet/Post # 4 |
 alapkő
kymco1, jó elgondolás, sajnos a fórum szavazó modulja csak 10 opciót enged, tehát nekünk kell kiválogatni az esélyeseket, mert több nem fér ide. Esetleg néznünk kell olyan szavazó motort ami tud többet. Ez esetben mindenkinek magának kell ide is jelentkezni ha részt akar venni a szavazáson.
H1i.hu |
|
| |
zasti |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:08 | Üzenet/Post # 5 |
 Fontos tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 671
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 5
Amatőr, Quote (Amatőr) Várom a javaslatokat hogy melyik munkák (max. 10) kerüljenek "A hónap munkája" szavazhatók közé.
Az úgy egyszerűbb lenne ha pályázat szerűen, határidőre feltöltené mindenki amit akar. vagyis mindenki eldönthetné saját maga, hogy melyik műve kerüljön be. (egyébként, nálam ha megnézed, minden a saját tárhelyemen van, és linkelek, Így a büdös életbe nem kerülnék versenybe, nem hogy a címoldalra Én maradnék a "megadott témánál". (ha 10-es a szavazati opció maximális száma) Ugyan abba a témába kellene mindenkinek csinálni valamit. Valami kikötéssel, de szabadon választhatóan. Úgy kevesebb lenne a zsibongás. És elég nehéz összevetni egy relifet, mondjuk egy lézer vagy tükör gravírozással. De ha nem . Mindennek támogatója vagyok. Döntsön a többség.
Quote (Amatőr) Esetleg néznünk kell olyan szavazó motort ami tud többet. Ezt nem lehetne flash-el megoldani?? Sokan csinálják. addig nem engedni amíg nem voksol, ha letette szavazatát, többé nem jelenne meg. És ami fontos: egy ember csak egyszer, szavazhatna, és azt a továbbiakban nem lehetne módosítania.
Quote (kymco1) minden hónap első és utolsó napja között feltöltésre került munka belekerülne a listába. legyen az bármi fa, fém, műanyag, miegymás. de nem lehet gépalkatrész csak ami a magunk szórakoztatására, ajándékba vagy eladásra készül. A következő hónap 1. és 10. napja között lehetne szavazni majd 11-12.-én közhírré lehetne tenni és a főoldalon közölni a nagyvilággal.
Ez így rendbe is lenne. kivéve a ""minden...feltöltésre került" ha valaki beindul, csinál 10 db ot, nem akkora eséllyel indul mint aki csak egyet. Tehát ezt a részt még át kell gondolni. És előfordulhat hogy ellenőrizni is kellene ezeket. Már csak a szerzői jogok miatt is. Feleslegesen ne csináljunk ügyet ha nem muszály. És pl Én sem vagyok szent. Üdv zas
In the life everything is moving. Like Me. "Down the slope."
Az üzenetet módosította/Modified by zasti - Csütörtök, 2012-08-09, 20:09 |
|
| |
Pabló |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:09 | Üzenet/Post # 6 |
 Fontos tag
Üzenetek/Posts: 675
Hírnév/Fame: 2
Amatőr, Nagyon jó ötlet én is támogatom! És ha gondoljátok szívesen be is neveznék! Ha a letiltásról van szó, szerintem kérjük meg Bénit, ő biztos tudja a megoldást! Mégis csak ő a programoknál a profi!
Pablo83.weebly.com |
|
| |
Amatőr |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:13 | Üzenet/Post # 7 |
 alapkő
zasti, ez eddig egész jó! Nem kellene más csak egy tárhely és a kategóriák ha jól értem. Havonta kiürítenénk, és mindenki havonta egy kategóriába egyet feltölthetne. Szerintem a fórum szavazása nem enged egynél többször szavazni, de ki kellene próbálni. A Flash-hez nem értek, ahhoz valaki szaki kell.
H1i.hu |
|
| |
Pabló |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:13 | Üzenet/Post # 8 |
 Fontos tag
Üzenetek/Posts: 675
zasti,
Szerinted ki a szent? Szerintem már engem is simán lecsuknának, de ami a netről leszedhető ingyen, csak nem jogsértés! Na mindegy a sitten is lehet laserezni, csak beengedik vinni a gépem, csinálom majd a tetkókat!
Pablo83.weebly.com |
|
| |
Amatőr |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:17 | Üzenet/Post # 9 |
 alapkő
Pabló, persze, megvárjuk a Főnököt, meg Béni véleményére is kíváncsi vagyok, meg persze a Tiétekre leginkább.
H1i.hu |
|
| |
kymco1 |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:21 | Üzenet/Post # 10 |
 alapvető tag
Üzenetek/Posts: 860
Hírnév/Fame: 4
Végülis a tárhely is jó ötlet oda mindenki magának felrakná amit szavazásra bocsájt. Lehetnének almappák akár 2D és 3D szerint de nem kéne kiüríteni hanem mindig újatcsinálni. így akár 1év mulva is vissza lehetne nézni mikor milyen munkák kerültek szavazásra. kérdés akiknek nincs tárhely hozzáférésük. azoknak kérrni kellene valahol hogy művük a kalapba kerüljön |
|
| |
Amatőr |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:28 | Üzenet/Post # 11 |
 alapkő
kymco1, Quote (kymco1) nem kéne kiüríteni hanem mindig újatcsinálni. így akár 1év mulva is vissza lehetne nézni mikor milyen munkák kerültek szavazásra. Nagyon jó ötlet! Ezekből szemezgethetnénk az év munkáját vagy a havi nyertesekből.
Quote (kymco1) rdés akiknek nincs tárhely hozzáférésük. azoknak kérrni kellene valahol hogy művük a kalapba kerüljön A fotóalbumon gondolkodom, a Főnök meg tudná csinálni a kategóriákat, regisztrált felhasználó meg fel tudja tölteni a képet.
Aztán szavazáskor csak belinkelnénk, egyből lehetne látni.
H1i.hu |
|
| |
zasti |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:35 | Üzenet/Post # 12 |
 Fontos tag
Pabló, Quote (Pabló) Szerintem már engem is simán lecsuknának, de ami a netről leszedhető ingyen, csak nem jogsértés! Szerinted pl billie hány milliót költ pont ez ellen? Amennyiben a szerző külön nem engedélyezi úgy illegális,bármi is legyen az. Én ezt az oldal védelmére írtam, feleslegesen mindenki csak magának reckírozzon, ne keverjen bele egy ekkora portált mint ez is. Az nem tenne jót senkinek . Az oldalt hamarabb becsukhatják mint téged, Te úgyis elszaladsz És saja van ilyen. "Szent" Ép most csináltam egy olyan képet egy múzeumról amit nem tudok feltenni sehová, ugyan is a tárhely ahová feltöltötték, védelem alá helyezi a képeket automatikusan, választható opciók alapján. Ha a feltölő nem kéri külön hogy letölthető legyen, akkor megtesznek mindent hogy ne is tudd letölteni. ( pedig eddig szerintem ez lett a legjobb )
Amatőr, Quote (Amatőr) zasti, ez eddig egész jó! Nem kellene más csak egy tárhely és a kategóriák ha jól értem. Havonta kiürítenénk, és mindenki havonta egy kategóriába egyet feltölthetne. Nem szent írás részemről csak javaslat. De igazad van várjuk meg a Seriffet, és a többieket, A végén úgyis összejön, mint minden.
In the life everything is moving. Like Me. "Down the slope." |
|
| |
miki-bá |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:38 | Üzenet/Post # 13 |
 alapvető tag
Üzenetek/Posts: 855
Üdv Mindenkinek !
Nagyon jó ötlet !!! Egy kis versenyszellem engem is felébresztene ,mert leültem mint az iszap , üres a fejem mint a helowen tök.
Üdv
Miki bá
" Ember ,küzdj és bízva bízzál"
http://famakett.hu/ |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:38 | Üzenet/Post # 14 |
 alapkő
Üzenetek/Posts: 3088
Kitüntetések/Medals: 4
Hírnév/Fame: 9
Quote (Amatőr) Várom a javaslatokat hogy melyik munkák (max. 10) kerüljenek "A hónap munkája" szavazhatók közé.
de jó hogy szóltál Amatőr!! Köszönöm!!!
De jók vagytok!!!!! komolyan mondom... Tisztára... na ezt nem tudom leírni...
Itt vagyok és segítek amiben csak tudok. Átolvasom mindjárt mire is gondoltok és megnézem milyen lehetőség van az oldalban, hoyg ezt jól megcsináljuk. Elmondom majd milyen lehetőségeket találtam és Ti kiválasztjátok melyik lenne jó. Jó lesz ez így? |
|
| |
zasti |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:39 | Üzenet/Post # 15 |
 Fontos tag
KisKZ, Perfect !
|
| |
miki-bá |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:39 | Üzenet/Post # 16 |
 alapvető tag
Üzenetek/Posts: 855
KisKZ, Jó . Jó. jó. jó.jó.jóóóóó!
" Ember ,küzdj és bízva bízzál"
http://famakett.hu/ |
|
| |
zasti |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:41 | Üzenet/Post # 17 |
 Fontos tag
miki-bá, Quote (miki-bá) Egy kis versenyszellem engem is felébresztene ,mert leültem mint az iszap Anyira hogy mostanában nem is szólaltál meg. Már kerestelek hogy hová lettél.
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:45 | Üzenet/Post # 18 |
 alapkő
Elsőre azért kérdésem lenne persz hogy tisztán lássak.
Egy munka bemutatására mennyi képet gondoltok? Egy? esetleg több?
Pro és kontra:
Az egy talán kevés jól bemutatni viszont sokat segít a megvalósításban itt az oldal keretei között.
Tudok olyat csinálni, hogy minden hónapra készítek egy fotóalbumot, egy külön "hónap munkája szavazás" kategória alatt. Ode lehetne tölteni, és használni a szavazási lehetőséget a képeknél. De ez akkor igazán jó ha egy munka egy kép.
Vagy... Azt kehet, hogy több kép is lehet egy munkára és azok szavazatait átlagolni.
Ezt a kategóriát ki tudom tenni a főoldalra, közvetlen elérésre. Így ott már látható azonnal ez a kis kihívás és aki akar tölt fel képet. Az idő lejártával azt hiszem meg tudom oldani, hogy a már lejárt határidős képalbumot lezárom és nem lehet feltölteni rá.
Tovább gondolkodom a válaszotokig.
Mindettől függetlenül: Az FTP hozzáférést kérhetitek Tőlem, de akár Csaby, Amatőr vagy Csiki is el tudja küldeni ha nem vagyok elérhető. |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:46 | Üzenet/Post # 19 |
 alapkő
Quote (zasti) Anyira hogy mostanában nem is szólaltál meg. sad Már kerestelek hogy hová lettél.
Ez hosszú kicsit. Majd elmondom ha magam is tudom. Kérlek ne bánts érte! |
|
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Csütörtök, 2012-08-09, 20:51 | Üzenet/Post # 20 |
 alapkő
Quote (Amatőr) A fotóalbumon gondolkodom, a Főnök meg tudná csinálni a kategóriákat, regisztrált felhasználó meg fel tudja tölteni a képet.
Aztán szavazáskor csak belinkelnénk, egyből lehetne látni.
Egyre gondoltunk. A legjobb ebben az, hogy van lehetőség a menet közbeni állás bemutatására is, de a végeredményt is dobja a rendszer itt! ezért volt a múltkor a kifakadásom a letölthető anyagokkal kapcsolatban, hogy nem értékelik sehogy mert azt automatikusan lehetne már használni értékelésre, rangsorolásra a reliefek között. de hát... Nem szeretnek a letöltők értékelni.
De ezeket még át kell néznem pontosan.
Próbaképpen holnap megcsinálok egy ilyen fotó kategóriát és fotóalbumot és megnézem hogyan lehet szépen betenni a főoldalra.
Én is felrézom már végre magam egy kicsit. |
|
| |
 | |  |
| Copyright HobbyCnCArt © 2023 | | |
 | |  |
|
|