|
KERESEM
| |
KisKZ |
Dátum/Date: Hétfő, 2010-11-22, 21:53 | Üzenet/Post # 1 |
 alapkő
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 3088
Kitüntetések/Medals: 4
Hírnév/Fame: 9
Helyzet/Status: Offline |
. . Ha valamit nem találsz meg sehol, nincs a boltokban, régen nem árulják, vagy csak nem találod azt a helyet ahol lehet kapni..... Itt megkérdezheted, és talán szerencséd van és van valakinek belőle, esetleg tudja hol árulják. |
|
| |
dgyula |
Dátum/Date: Kedd, 2013-12-03, 14:26 | Üzenet/Post # 321 |
nézelődő tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 1
Kitüntetések/Medals: 0
Hírnév/Fame: 0
Sziasztok!
Keresek valakit, aki tudna eladni nekem egy léptetőmotor vezérlést. A következőket kéne tudnia: egy léptetőmotort két tetszőlegesen felprogramozható állás között forgat, de megadható legyen a forgás sebessége is az adott pillanatban (pl. 0-10 fok között 1/min, 10-50 fok között 20/min és 50-90 fok között 1/min). Lehetőleg 12V-al működjön. Tehát csak 1 tengelyt kellene vezérelni. Ehhez kellene valami szoftver is amivel a programot meg tudom rá írni egyszerűen. A nyákra kellene egy gomb, aminek a lenyomására lefut a program és egy USB port amin az aktuális programot feltöltöm. Akit érdekel kérem írjon a dgyula kukac freemail pont hu címemre, ide vagy hívjon telefonon: 30/6552242 Természetesen fizetős munkáról van szó, tehát venném a cuccost. Valamint minden segítségnek is örülnék a témában (forgalmazók, boltok, stb.). |
|
| |
EPP |
Dátum/Date: Péntek, 2013-12-20, 23:53 | Üzenet/Post # 322 |
nézelődő tag
Üzenetek/Posts: 1
Szisztok, új vagyok itt, és a CNC világában is. Keresek egy eladó hobby gépet vagy valakit, aki épít nekem egyet ( mondjuk 1-2 hónapon belül). elsősorban keményfát munkálnék meg vele, de van pár aluminium, réz és kis méetű saválló darab is a terveimben. Méretben kb 30 * 50 cm ami már elég lenne nekem. Üdv, EPP |
|
| |
Béni |
Dátum/Date: Hétfő, 2014-02-17, 19:05 | Üzenet/Post # 323 |
 Fontos tag
Üzenetek/Posts: 659
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Keresek megvételre Nokia 6310i vagy 6310 telefont. Hibátlan működésű érdekel csak. Kopás, gyenge akku nem gond.
timar.tibor@zoho.com
http://dotg.weebly.com/ http://benishare.weebly.com/ |
|
| |
süllő46 |
Dátum/Date: Péntek, 2014-03-28, 18:03 | Üzenet/Post # 324 |
 komoly tag
Üzenetek/Posts: 495
Szükségem lenne egy db primer 230 Volt szekunder 13 - 15 Volt ( a kettő között lehet ) 120 - 150 wattos toroidra. Elkészült az új műhelyem helyi világítása - a cnc felett -288 db 5050 tip. ledből. Ez kb 72 Watt. Lehet, hogy napszemüveg is kell majd hordanom, ehhez kellene a trafó. Hozzáadva (2014-03-20, 23:53) --------------------------------------------- süllő46, Természetesen megvételre keresem. Hozzáadva (2014-03-28, 18:03) --------------------------------------------- A fent említett trafót sikerült megvennem. |
|
| |
Íjász |
Dátum/Date: Péntek, 2014-04-04, 14:42 | Üzenet/Post # 325 |
 haladó tag
Üzenetek/Posts: 131
Kitüntetések/Medals: 2
Hírnév/Fame: 2
Keresek Radeon 9800 Pro 512Mb, AGP8-as videokártyát, ha netán tud valaki üzemképeset..... |
|
| |
TesztElek |
Dátum/Date: Szombat, 2014-04-05, 20:31 | Üzenet/Post # 326 |
aktív tag
Üzenetek/Posts: 187
Hírnév/Fame: 1
Sziasztok!
Keresek RDLC-V5.00.21 tápegységet. Minden megoldás érdekel. A válaszokat előre köszönöm! |
|
| |
bitreb |
Dátum/Date: Csütörtök, 2014-05-15, 08:55 | Üzenet/Post # 327 |
nézelődő tag
Üzenetek/Posts: 2
Üdv mindenkinek! Van egy ProtoMat S42 típusú nyákmarógépünk, aminek a maró orsójában lévő szerszám megfogásáért felelős clamper elejti a maró/fúró fejet. A tisztítás nem segített rajta. Hogyan lehetne még megpróbálni? Találkozott-e már valaki ezzel a problémával? Hol lehetne utángyártatni egy ilyen orsót, esetleg vállalná valaki? |
|
| |
Béni |
Dátum/Date: Csütörtök, 2014-05-15, 10:59 | Üzenet/Post # 328 |
 Fontos tag
bitreb, komplett főorsót szeretnél? Lehet, hogy egy kis alkatrész hibája okozza az elejtést. Van az orsóról részletes rajz? Milyen a szerszámbefogás?
|
| |
bitreb |
Dátum/Date: Hétfő, 2014-05-19, 08:54 | Üzenet/Post # 329 |
nézelődő tag
Egy 42000-et forgó nyákmaró orsója, a befogás: lenyomok egy kart, szerszám be, elengedem a kart. Az orsó hossza 60,75mm. Van benne egy rugó, de nem tudom jobban szétszedni.
|
|
| |
Béni |
Dátum/Date: Hétfő, 2014-05-19, 18:19 | Üzenet/Post # 330 |
 Fontos tag
bitreb, gondolom, a rugó elgyengült, vagy törött. Szerintem szakszerű javítással jobban járnál, ha találsz hozzáértőt.
|
| |
KomZol |
Dátum/Date: Szerda, 2014-07-23, 10:14 | Üzenet/Post # 331 |
nézelődő tag
Sziasztok,
Én is most ismerkedek a CNC világával. Elsősorban tanulógépet vagy valamilyen használt hobbi gépet keresek fa megmunkáláshoz, maráshoz. Az ideális terület kb. 50x50 centi vagy több volna, minél nagyobb Z értékkel, de ettől eltérő méretű gépek is érdekelnek.
Solymár közelében ha valaki vállal kisebb nagyobb munkát (pénzért), akkor az is érdekelne. üdv Z. |
|
| |
Amatőr |
Dátum/Date: Szerda, 2014-07-23, 15:28 | Üzenet/Post # 332 |
 alapkő
Üzenetek/Posts: 2313
KomZol, üdv a csapatban! Építésben nem gondolkozol?
H1i.hu |
|
| |
KomZol |
Dátum/Date: Szerda, 2014-07-23, 15:54 | Üzenet/Post # 333 |
nézelődő tag
Gondolkodtam, de sajnos kevés az időm, a tapasztalatom meg kevés. Találtam neten amerikai csináld magad cnc-t, de nem még nézelődöm. Erről pl. mi a véleményed? https://www.buildyourcnc.com/blueChickVersion42CNCMachineKit.aspx |
|
| |
Amatőr |
Dátum/Date: Szerda, 2014-07-23, 19:02 | Üzenet/Post # 334 |
 alapkő
Üzenetek/Posts: 2313
KomZol, ha kevés az idő akkor nem marad más mint a vásárlás, pedig tapasztalatszerzésnek nagyon jó az építés. Érdekes gép azzal a lánccal, ilyennel még nem volt dolgom. Várj egy kicsit, hátha itt jelentkezik valaki eladó géppel vagy épít Neked.
H1i.hu |
|
| |
süllő46 |
Dátum/Date: Péntek, 2014-08-29, 20:04 | Üzenet/Post # 335 |
 komoly tag
Üzenetek/Posts: 495
Szükségem lenne M 4 X 4 - 5 mm-es belső kulcsnyílású hernyócsavarra. Tudna segíteni valaki? Keresek 48 voltos minimum 5 amperes kapcsoló üzemű tápot.Hozzáadva (2014-08-29, 20:04) --------------------------------------------- süllő46, Köszönöm, már megoldódott. . |
|
| |
proli |
Dátum/Date: Csütörtök, 2015-01-29, 17:31 | Üzenet/Post # 336 |
nézelődő tag
Üzenetek/Posts: 12
Űdv mindenkinek!
Keresek használtan NSK lineáris sint (kaptam egy sint 2db kocsival ehhez kéne még egy darab,hogy párba legyen). A kocsi (TAS 25 AN hosszított) tipusát tudom,de a sinen nem találtam semmi jelzést. Kerestem katalogust, hogy beazonosítsam de ez még idáig nem jött őssze. A hossza 1600mm körüli kéne legyen. (Azt mondta egy iparos nekem, hogy 2db-ból is őssze lehetne szépen illeszteni.) De jó lenne ha valakinél lenne elfekvőben egy ilyen darab. (izinger.tamas@gmail.com email cimre érkező leveleket látom azonnal a telcsimen) Köszönöm mindenkinek aki körülnéz ezügyben. |
|
| |
Zolibá |
Dátum/Date: Péntek, 2015-03-06, 08:18 | Üzenet/Post # 337 |
alapkő
Üzenetek/Posts: 1267
Sziasztok. Tud valaki beszerzési forrást a fenti TS3-as orosz kis eszterga patront illetően. Vagy nem szabványos, és ne is keressem? 10 és12-est keresek.
|
|
| |
kocsora |
Dátum/Date: Szombat, 2015-04-11, 17:26 | Üzenet/Post # 338 |
nézelődő tag
Üzenetek/Posts: 7
Sziasztok! 808nm lézerhez keresek szemüveget. Ha valaki megválna tőle jó áron (mármint nekem...), az ne tartsa magában.
Köszi |
|
| |
Zolibá |
Dátum/Date: Vasárnap, 2015-04-12, 17:07 | Üzenet/Post # 339 |
alapkő
Üzenetek/Posts: 1267
Idézet kocsora (  ) 808nm lézerhez keresek szemüveget. http://www.akupunktura.com/hu/product/goggles-for-laser Ez ipari és nem gagyi. A szemed nem játék. |
|
| |
miki-bá |
Dátum/Date: Vasárnap, 2015-04-12, 18:11 | Üzenet/Post # 340 |
 alapvető tag
Csoport/Group: Moderátorok
Üzenetek/Posts: 855
Kitüntetések/Medals: 3
Hírnév/Fame: 2
kocsora, Szir-Nyeteg is árul szemüveget. írni kell neki.
" Ember ,küzdj és bízva bízzál"
http://famakett.hu/ |
|
| |
 | |  |
| Copyright HobbyCnCArt © 2023 | | |
 | |  |
|
|