|
ArtCAM tanfolyam Székesfehérváron
| |
Béni |
Dátum/Date: Hétfő, 2014-03-10, 21:09 | Üzenet/Post # 1 |
 Fontos tag
Csoport/Group: Adminisztrátorok
Üzenetek/Posts: 659
Kitüntetések/Medals: 6
Hírnév/Fame: 3
Helyzet/Status: Offline |
Íjász: "Régóta noszogatnak a fórumtársak, hogy tartsak végre ArtCam tanfolyamot. Aki mozog a pályán az tudja, hogy ki vagyok, annak ellenére, hogy az elmúlt másfél-két évben nem publikálok itt a fórumon. A talikon azért találkozunk rendszeresen. Így hát lesz Székesfehérváron ArtCam tanfolyam. Ez most a kezdőknek szól és azoknak, akik már ismerkednek vele, de még nem látják át a logikáját és nem biztosak az alapokban." |
|
| |
Íjász |
Dátum/Date: Péntek, 2014-05-09, 15:20 | Üzenet/Post # 2 |
 haladó tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 131
Kitüntetések/Medals: 2
Hírnév/Fame: 2
Ha érdeklődsz a székesfehérvári tanfolyam iránt, ezen az oldalon találsz bővebb információt és itt van lehetőséged jelezni a részvételi szándékod jövő hét szerda éjfélig. Ha kérdésed lesz és úgy gondolod, hogy a köz érdeklődésére számot tarthat, tedd fel itt a topikban. Ha nem "köz" érdekűnek ítéled, akkor a jelentkezésed után kapott e-mail-re tudsz majd válaszlevelet írni és arra válaszolok. Kattints és találkozunk a másik oldalon
Hozzáadva (2014-03-18, 22:02) --------------------------------------------- Mivel felmerült igényként ezért, ha valaki szeretné 18 évnél fiatalabb gyermekét is elhozni (vagy éppen dícséretes módon egyénileg érdeklődik ilyen korú) a "gyermekjegy"-re van 40%-os kedvezmény. Úgy vélem ezt a támogatást megérdemli az a fiatal, aki a "buliidejét", ily komoly és szép dolognak szentelné.
Hozzáadva (2014-05-05, 11:28) --------------------------------------------- Aki pedig lemaradt (hogy is mondják?... a nagy érdeklődésre való tekintettel... ) Hamarosan lesz egy újabb kezdő tanfolyam. Méghozzá pünkösdkor. itt tudsz jelentkezni ráHozzáadva (2014-05-06, 18:12) --------------------------------------------- Ne felejtsem el. Jelentkezni, e- hó 31.-én éjfélig lehet Hozzáadva (2014-05-09, 15:20) --------------------------------------------- Ha jelentkeztél, figyeld az email fiókod. Nem csak én írok neked, hanem neked is van dolgod, méghozzá a levél érkezését követő nap 18 óráig. Ha lekésed, lemaradhatsz fontos infókról.
Az üzenetet módosította/Modified by Íjász - Hétfő, 2014-05-05, 11:33 |
|
| |
Béni |
Dátum/Date: Péntek, 2014-05-09, 16:18 | Üzenet/Post # 3 |
 Fontos tag
|
|
| |
Íjász |
Dátum/Date: Vasárnap, 2014-09-07, 20:34 | Üzenet/Post # 4 |
 haladó tag
Csoport/Group: Felhasználók
Üzenetek/Posts: 131
Kitüntetések/Medals: 2
Hírnév/Fame: 2
Ha Pünkösd, akkor ArtCAM ArtCAM kezdőtanfolyam Székesfehérváron.
Márciusban sokan jeleztétek (több mint tízen), hogy nem jó az időpont, ha lehet, legyen hosszú hétvégén. Itt az alkalom. Pünkösd 3 napos ünnep, melynek az első két napja (szombat - vasárnap) a tanfolyam ideje. Így még marad egy napod (hétfő) pihenni is. (vagy gyakorolni a tanultakat...)
Persze tudom, hogy mondani, vagy elmenni az két külön dolog, így a tanfolyam csak akkor lesz megtartva, ha tényleg lesz elég jelentkező.
Mivel felmerült igényként az is, hogy lenne aki jön ismételni (sőt már vannak is ilyen feliratkozók), talán jó hír, hogy a 18 év alattiak és az ismétlők 40% kedvezményt kapnak.
Jelentkezni Itt tudsz május 31.-én éjfélig. Érdemes azonban minél előbb megejteni a jelentkezést ha jönni szeretnél.
Miért? Nos a fentebb említettem, hogy túl kis létszám esetén nem lesz megtartva a tanfolyam, DE, túl sok jelentkező esetén a jelentkezési sorrend fog dönteni, mert tudnod kell, hogy nem a terem mérete szab határt (hisz akár a sportcsarnokot is ki lehet bérelni - pénz kérdése-) hanem az, hogy a kelleténél nagyobb létszám esetén, esélyed sem volna normális ismeretanyag elsajátítására. Így természetesen a létszám limitált is. Ezért írtam, hogy a jelentkezés sorrendje fog dönteni.
Tudnod kell, hogy ez a jelentkezés még nem kötelez semmire, ha úgy alakul néhány nap múlva is "leiratkozhatsz"
A tanfolyam tematikájába te is bele tudsz majd szólni, a jelentkezésed után küldött levelekre válaszolva.
Ha jönni szeretnél, ne maradj le,jelentkezz mostHozzáadva (2014-09-07, 20:34) --------------------------------------------- Eljött a következő ArtCam kezdőtanfolyam ideje.
Baráti találkozó, üzemlátogatás, és napi több mint 8 óra tanulás. Vagy nem. TE döntesz.
Ha úgy érzed, szükséged van rá, hogy ne kelljen hónapokat, akár éveket kínlódni az alapok megszerzésével, viszont alkotni szeretnél, itt a lehetőség szeptember 20-21.-én csak kattints ide. |
|
| |
Béni |
Dátum/Date: Hétfő, 2014-09-08, 07:43 | Üzenet/Post # 5 |
 Fontos tag
Eljött a következő ArtCam kezdőtanfolyam ideje.
Baráti találkozó, üzemlátogatás, és napi több mint 8 óra tanulás. Vagy nem. TE döntesz.
Ha úgy érzed, szükséged van rá, hogy ne kelljen hónapokat, akár éveket kínlódni az alapok megszerzésével, viszont alkotni szeretnél, itt a lehetőség szeptember 20-21.-én csak kattints ide.
http://dotg.weebly.com/ http://benishare.weebly.com/ |
|
| |
 | |  |
| Copyright HobbyCnCArt © 2023 | | |
 | |  |
|
|